Recruiting Roundtable (Nederland) is terug!

Terug van (nooit) weggeweest; RecruitingRoundtable.nl

Kort geleden heb ik Global Recruiting Roundtable gelanceerd om over een platform te beschikken waarop internationale artikelen en nieuws geplaatst kunnen worden. Het idee was dat hier ook Nederlandstalige berichten geplaatst zouden worden maar dit bleek toch niet handig. Of eigenlijk, een beetje rommelig. Daarom is vanaf vandaag Recruiting Roundtable Nederland weer terug met enkel Nederlandstalige artikelen in het nieuwe formaat. Global Recruiting Roundtable blijft dus het platform voor internationale berichten en nieuws.

Voordelen zijn dat ik lezers hiermee de mogelijkheid bied om zich te abonneren via RSS, of andere mogelijkheden, op een van de blogs. Of beide natuurlijk als je niets wilt missen! Het is voor mij ook eenvoudiger om Nederlandstalige en/of Engelstalige doorplaatsen naar andere sociale platformen, zoals Twitter. Nadeel is mogelijk dat de frequentie wat minder zal worden op een van de blogs maar dat zal de tijd uitwijzen. Abonneer je via RSS op de artikelen van:

Dit betekent tevens dat een oude RSS feed, http://recruitingroundtable.wordpress.com/feed/, niet meer werkzaam is. Zoals altijd zijn suggesties en opmerkingen zeer welkom!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.