Recruiting Roundtable (Nederland) is terug!

Terug van (nooit) weggeweest; RecruitingRoundtable.nl

Kort geleden heb ik Global Recruiting Roundtable gelanceerd om over een platform te beschikken waarop internationale artikelen en nieuws geplaatst kunnen worden. Het idee was dat hier ook Nederlandstalige berichten geplaatst zouden worden maar dit bleek toch niet handig. Of eigenlijk, een beetje rommelig. Daarom is vanaf vandaag Recruiting Roundtable Nederland weer terug met enkel Nederlandstalige artikelen in het nieuwe formaat. Global Recruiting Roundtable blijft dus het platform voor internationale berichten en nieuws.

Voordelen zijn dat ik lezers hiermee de mogelijkheid bied om zich te abonneren via RSS, of andere mogelijkheden, op een van de blogs. Of beide natuurlijk als je niets wilt missen! Het is voor mij ook eenvoudiger om Nederlandstalige en/of Engelstalige doorplaatsen naar andere sociale platformen, zoals Twitter. Nadeel is mogelijk dat de frequentie wat minder zal worden op een van de blogs maar dat zal de tijd uitwijzen. Abonneer je via RSS op de artikelen van:

Dit betekent tevens dat een oude RSS feed, http://recruitingroundtable.wordpress.com/feed/, niet meer werkzaam is. Zoals altijd zijn suggesties en opmerkingen zeer welkom!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.