Nominaties bekend voor de ‘Beste mobiele sollicitatie-ervaring van 2011’

Award 'De beste mobiele sollicitatie-ervaring 2011'Dat mobiel internet heel groot gaat worden staat vast. Of het een game-changer zal worden voor de manier waarop werkzoekenden zich gaan oriënteren op een andere baan valt te bezien. Feit is dat sollicitanten, onder andere via sociale netwerken, steeds vaker terecht zullen komen met een mobiel apparaat op je recruitmentsite of vacaturepagina. Consumenten eisen tegenwoordig ook steeds meer dat alles onmiddellijk beschikbaar is per mobiel. De kandidaat centraal stellen en mobiel solliciteren faciliteren hoort een integraal onderdeel te zijn van elk gedegen moderne (social media) recruitment strategie. De vraag is dan ook niet óf je er iets mee moet doen maar hoe.

Gelukkig zijn er in Nederland een aantal vooruitstrevende bedrijven die de concurrentie op een hopeloze achterstand zetten. Een zeldzaamheid, die pioniers? Inderdaad. Toch vonden we er drie.

In alfabetische volgorde:

  • Compagnon
  • Deloitte
  • USG Capacity

De uitslag van de ‘De beste mobiele sollicitatie-ervaring van 2011‘ zal bekend gemaakt worden op 25 oktober 2011.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Nominaties bekend voor de ‘Beste mobiele sollicitatie-ervaring van 2011’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.