Een perfect creatief infographic CV (31.0)

Ik heb wel eens beschreven hoe je eenvoudig zelf een infographic CV maakt. Voor webdesigners die een perfect en uniek visitekaartje willen achterlaten zit er niets anders op dan er vele uurtjes aan te besteden. Zo ook het CV van Chris Spurlock , een multimedia reporter, met ervaring in het creëren van infographics. Dus wat je doe? Precies. Je toont je Curriculum Vitae in een maatwerk infographic. Heel fraai!

Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.