LinkedIn doorbreekt grens 300 miljoen leden wereldwijd

LinkedIn meldt vandaag de grens van meer dan 300 miljoen leden in meer dan 200 landen en gebieden te hebben doorbroken. Het bedrijf heeft meer dan 23 miljoen leden toegevoegd sinds het laatste meetmoment op 6 februari 2013.

Momenteel bevindt meer dan 67 procent van de LinkedIn-leden zich buiten de Verenigde Staten. Bij deze aankondiging doorbraken een aantal landen de magische grens van meer dan 50% mobiel verkeer. Naast Nederland zijn dit o.a. Het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Qatar die LinkedIn meer gebruiken op hun mobiele apparaten dan op hun desktop computers. Elke dag ziet LinkedIn gemiddelde 15 miljoen profiel-bezoeken, 1.450.000 bekeken banen en 44.000 sollicitaties via mobiel uitgevoerd worden in meer dan 200 landen.

In de bijgevoegde infographic zijn een aantal aardige weetjes over de afgelopen vijf jaar LinkedIn te lezen.
LinkedIn 300M members INFOGRAPHIC

Bron: persbericht

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.