LinkedIn doorbreekt grens 300 miljoen leden wereldwijd

LinkedIn meldt vandaag de grens van meer dan 300 miljoen leden in meer dan 200 landen en gebieden te hebben doorbroken. Het bedrijf heeft meer dan 23 miljoen leden toegevoegd sinds het laatste meetmoment op 6 februari 2013.

Momenteel bevindt meer dan 67 procent van de LinkedIn-leden zich buiten de Verenigde Staten. Bij deze aankondiging doorbraken een aantal landen de magische grens van meer dan 50% mobiel verkeer. Naast Nederland zijn dit o.a. Het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Qatar die LinkedIn meer gebruiken op hun mobiele apparaten dan op hun desktop computers. Elke dag ziet LinkedIn gemiddelde 15 miljoen profiel-bezoeken, 1.450.000 bekeken banen en 44.000 sollicitaties via mobiel uitgevoerd worden in meer dan 200 landen.

In de bijgevoegde infographic zijn een aantal aardige weetjes over de afgelopen vijf jaar LinkedIn te lezen.
LinkedIn 300M members INFOGRAPHIC

Bron: persbericht

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.