LinkedIn Ads nu ook in het Nederlands

LinkedIn introduceert vandaag LinkedIn Ads in 17 nieuwe talen, waaronder Nederlands. Voorheen waren de ads alleen verkrijgbaar in het Engels.
LinkedIn Ads bieden bedrijven de mogelijkheid om zich met advertenties zeer nauwkeurig op hun doelgroep te richten en zo hun advertenties relevanter te maken. Zo is het op LinkedIn mogelijk om advertenties te richten aan mensen met specifieke beroepen, een bepaald bedrijf of een LinkedIn Groep. Daarnaast kan een doelgroep geselecteerd worden op basis van geografische gegevens, functietitel, industrie, bedrijfsgrootte, senioriteit, leeftijd en geslacht.

“De uitdaging voor adverteerders en marketeers om op te vallen wordt tegenwoordig steeds groter, hiervoor is een nieuwe benadering nodig. Met de introductie van de Nederlandse versie van LinkedIn Ads kunnen Nederlandse adverteerders en leden nu op een meer lokale en betrokken manier met elkaar in contact komen,” zegt Lena Olivier, LinkedIn Benelux.

Naast LinkedIn Ads biedt LinkedIn nog vele andere oplossingen die adverteerders helpen hun boodschap over te brengen aan de meer dan 175 miljoen professionals op LinkedIn. LinkedIn’s bredere Marketing Solutions portfolio omvat alle vormen van reclame; van simpele tekstuele advertenties tot grote display campagnes en ‘social branding’-mogelijkheden zoals Company Pages en Groups.

Kijk voor meer informatie over LinkedIn’s Marketing Solutions portfolio op: http://marketing.linkedin.com/

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 115 posts and counting. See all posts by Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.