iPhone App: Je werkgeversmerk in de broekzak van de doelgroep!

recruit² lanceert deze week officieel een eenvoudige ‘White Label’ iPhone/iPad Applicatie (App) voor bedrijven en bemiddelingbureaus. recruit² draagt hierbij zorg voor het gehele proces van ontwikkeling tot oplevering in de iTunes App Store. Het resultaat is een gratis mobiele applicatie in eigen huisstijl dat actueel nieuws, artikelen, tweets, foto’s, video’s en vacatures naar keuze kan bevatten.

Waarom een iPhone App?

Ik heb al eerder 10 redenen voor een eigen iPhone App beschreven maar ook als je kijkt naar het aantal iPhones in omloop dan bereik je een significante groep mobiele smartphonegebruikers. Begin 2010 waren ongeveer 425.000 iPhones in Nederland en met de introductie van de nieuw iPhone 4 zal dit aantal zeker stijgen. We zijn ervan overtuigd dat de iPhone Recruitment App die we aanbieden de (arbeidsmarkt)communicatiedoelstellingen verder kunnen versterken.

Voor welke doelgroep?

De doelgroep voor een eigen mobiele applicatie kan heel divers zijn, bijvoorbeeld ten behoeve van een talent pool, studenten, sollicitanten, (ex-)medewerkers, vakprofessionals of kandidaten van een recruitment bureau. Deze kan ook worden aangeboden aan een (kleine) specifieke groep gebruikers of rondom een speciale wervingsactie, event of campagne. Puur informatief dankzij het uitlezen van nieuwsfeeds.

De iPhone App zelf is een klein programma dat eenvoudig is te installeren en te verwijderen. Met één simpel handeling hebben gebruikers van een iPhone direct toegang tot de applicatie. In bijgesloten brochure lees je meer over deze nieuwe dienstverlening voor bedrijven en de werving- en selectiebranche:

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

3 gedachten over “iPhone App: Je werkgeversmerk in de broekzak van de doelgroep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.