22 november 2012: het grootste Recruitersevent van Nederland

Op donderdag 22 november 2012 20:00 wordt in Hotel Arena te Amsterdam het 6e ‘Recruitment Industry Dance Event’ georganiseerd. Dit is het allerleukste netwerkfeest van Nederland. De afgelopen jaren was dit event volledig uitverkocht en ook in 2012 belooft het weer een waar spektakel te worden. Of zoals organisator Rob van Elburg zegt: “Een topavond waarop je netwerk daadwerkelijk tot leven komt!”

Achtergrond
De arbeidsmarkt is flink aan het veranderen: Functies en werkzaamheden veranderen en steeds vaker kiezen organisaties ervoor om talent uit het buitenland te halen om hun vacatures in te vullen. Het Recruitment Industry Dance Event is het juiste podium om je op een leuke manier te laten informeren over de actuele stand van zaken in deze arbeidsmarkt, contacten weer eens in levende lijve te zien en een nieuw netwerk op te bouwen. Hoe je dat doet is aan jou: je kunt dansen op de beats van de DJ’s, maar ook rustig praten in de ‘Recruitment Lounge’.

Waarom?
Werken en netwerken gaan hand in hand. Met name hoogopgeleiden gebruiken steeds vaker hun netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Juist voor hen is dit event een unieke kans. Waarom? Omdat door allerlei online netwerken iedereen in de ‘recruitment industry’ continu in contact is met collega’s, oud collega’s, studievrienden en andere interessante personen. En deze mensen ontmoeten elkaar weer allemaal in het echt bij RIDE…

‘International’
Elk RIDE kent een thema. Dit jaar is gekozen voor ‘International’. Netwerken gaan steeds vaker de grens over. Is dit bijvoorbeeld niet een van de successen van Facebook ten opzichte van Hyves? Op het Recruitment Industry Dance Event kan je internationaal talent en recruiters ontmoeten en opnemen in je netwerk. Dit alles in de feel good sfeer die dit event al jaren kenmerkt. Meer dan 50 nationaliteiten zullen aanwezig zijn op dit feest: beyond borders? Let’s RIDE!

Programma
‘Even Dansen’ zal de avond inkleden met DJ’s, acts, een live band en nog veel meer. Ook dit jaar is er weer een ‘Recruitment Lounge’. Gratis oesters en champagne en de DJ’s zullen iedereen snel in de goede sfeer krijgen. Ook kan iedereen zich hier laten informeren over de huidige stand van zaken op de (internationale) arbeidsmarkt en wellicht al contacten leggen voor een eventuele nieuwe baan. Verder kun je allerlei gadgets en verrassingen verwachten. Zo is er een ‘Avatar Artist’ aanwezig om de beste foto te maken voor jou LinkedIn profiel. Nieuw is dit jaar de ‘Global Career Wall’ waarop jij je boodschap aan alle bezoekers kenbaar kan maken en interessant nieuw netwerk kan ontdekken.

Recruiters
Recruiters van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Ook het internationale toptalent van de Nederlandse arbeidsmarkt weet RIDE te vinden. Dit is netwerken XXL, tijdens een feel-good-avond waarop je in een leuke sfeer kennis kan maken. De moeilijke interviews komen later wel.

Toegangskaarten
De kaartverkoop is deze week gestart. Tickets kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.nl en via de Free Record Shop. Kosten p.p. €12,50 in de voorverkoop en €15,= aan de deur.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.