Creatieve Hyves recruitment campagne (25)

De Koninklijke Marine startte in november 2009 met een Hyvescampagne. Doel van de campagne is om jongeren de marine online te laten beleven. De campagne bestaat uit verschillende banners die traffic genereren naar een actiepagina.

Hyves campagne

Klik 2x op de afbeelding om deze te vergroten

Via deze pagina kun je de Koninklijke Marine op allerlei manieren beleven. Je kunt je eigen Hyves-pagina pimpen met een vloot- of marinierslook. Of doorklikken naar de website van de 3D beleving 804, waarin je vanuit huis een marineschipkunt verkennen. Je kunt filmpjes van medewerkers van de marine bekijken op het YouTube-kanaal van de marine. En via het Waar-onderdeel zien waar de marine zich bevindt op de wereld voor missies en uitzendingen. De Hyves-campagne loopt tot maart 2010.

Carriere Hyves werkenbijdemarine

Bron: ACA/JES november 2009

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.