Wie is de meest invloedrijke werver van 2009? Stem!

Werf-en oktober 2009De Werf&-verkiezing voor de meest invloedrijke vakgenoot van 2009 is uitgelekt! Om fraude te voorkomen, vroeg de redactie slechts aan 75 invloedrijke arbeidsmarkt-communicatiespecialisten en recruiters om hun stem uit te brengen. Maar al een paar uur na het verzenden van de mail, stond de link al op Twitter. De redactie heeft nu besloten om, als er genoeg stemmen worden uitgebracht, ook een publieksprijs uit te reiken.

Ook meestemmen?
Klik dan hier en maak je keuze. Dit kan nog tot vrijdag 30 oktober – 12:00 uur. De uitreiking vindt plaats op het vakevent De wereld werft door op 10 december in Amsterdam. En uiteraard lees je er ook alles over in de nieuwste Werf& die vrijdag 11 december verschijnt.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Wie is de meest invloedrijke werver van 2009? Stem!

  • 28/10/2009 om 17:16
    Permalink

    AAANouk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.