Wie is de meest invloedrijke werver van 2009? Stem!

Werf-en oktober 2009De Werf&-verkiezing voor de meest invloedrijke vakgenoot van 2009 is uitgelekt! Om fraude te voorkomen, vroeg de redactie slechts aan 75 invloedrijke arbeidsmarkt-communicatiespecialisten en recruiters om hun stem uit te brengen. Maar al een paar uur na het verzenden van de mail, stond de link al op Twitter. De redactie heeft nu besloten om, als er genoeg stemmen worden uitgebracht, ook een publieksprijs uit te reiken.

Ook meestemmen?
Klik dan hier en maak je keuze. Dit kan nog tot vrijdag 30 oktober – 12:00 uur. De uitreiking vindt plaats op het vakevent De wereld werft door op 10 december in Amsterdam. En uiteraard lees je er ook alles over in de nieuwste Werf& die vrijdag 11 december verschijnt.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Wie is de meest invloedrijke werver van 2009? Stem!

  • 28/10/2009 om 17:16
    Permalink

    AAANouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.