White Label Recruitment iPhone App voor bemiddelingbureaus

recruit² heeft onlangs een dienstverlening met betrekking tot een ‘White Label’ iPhone/iPad Applicatie (App) gelanceert voor bedrijven en bemiddelingbureaus. recruit² draagt hierbij zorg voor het gehele proces van ontwikkeling tot oplevering in de iTunes App Store. Het resultaat is een mobiele applicatie in eigen huisstijl dat actueel nieuws, artikelen, tweets, foto’s, video’s en vacatures naar keuze kan bevatten.

Hieronder volgt een voorbeeld ter inspiratie. Het doel is dat de gebruiker eenvoudig informatie kan raadplegen in een verloren minuutje of zodra men zich actief op de arbeidsmarkt beweegt.

Voorbeeld Recruiter App

SchaalX, een gespecialiseerd W&S- en detacheringsbureau op het gebied van marketing-, communicatie- en salesfuncties bied de optie op hun website aan om vacatures via RSS-feed te volgen. Met hetzelfde gemak worden in deze App de vacatures in 3 tabs (functiegebieden Marketing, Communicatie en Sales) geplaatst zonder dat er extra onderhoud of manuele handelingen nodig zijn. Dankzij het recruitment systeem dat men gebruikt zouden we tevens tabs kunnen maken voor verschillende regio’s en deze in een volgend scherm, via een MORE tab, kunnen aanbieden aan de gebruiker. Technische mogelijkheden genoeg om een gebruiksvriendelijke applicatie te maken.

Een Twitter feed van het bedrijf maakt deze simpele App compleet met kleine nieuwsberichten en mogelijkheid tot interactie met de recruiters van het bureau. Door in de toekomst een blog toe te voegen met relevante nieuwsartikelen of sollicitatietips zal deze App nog meer waarde toevoegen aan de doelgroep en vaker geraadpleegd worden.

Leuk detail is dat SchaalX eigen iconen (X) heeft laten ontwerpen voor de vacaturepagina’s. Een mooie innovatieve mobiele applicatie om kandidaten te ‘binden’ aan een specialist in het bemiddelen van hoger opgeleiden!

Doelgroep: hoog opgeleide (potentiële) kandidaten en opdrachtgevers in een niche markt.

Kosten? Eenmalig slechts 999 Euro!

Ter introductie van dit nieuwe product voor corporate (recruitment) organisaties en bemiddelingsbureaus zijn de eenmalige kosten slechts 999 Euro excl BTW. In deze prijs zit een intakegesprek, advies, conceptversie en het hele opleveringstraject, van testen tot oplevering, in de iTunes App Store door recruit2.

Neem contact op met Jacco Valkenburg van Recruit2 voor meer informatie.

Note: de getoonde demo-app is uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de mogelijkheden van een mobiele applicatie.  Deze app is (nog) niet verkrijgbaar in de iTunes App Store.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.