Verdiep jezelf in Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment via Facebook

Verdiep jezelf in Recruitment via FacebookBij Recruiter University bieden we geen Social Recruiting trainingen aan waarin we, in een middag of hele dag, UITGEBREIDE informatie beloven over social media als Facebook, LinkedIn, Twitter, G+, YouTube, enzovoort. Dat is een belofte die we niet waar kunnen maken. Wat je dan krijgt zijn vaak basale basistips die overal online te vinden zijn.

In plaats van op te scheppen over alles wat we weten over social media, zoals vele social media experts doen, geven we gedegen Facebook strategieën en praktische handvatten die ons DAADWERKELIJK resultaten hebben gebracht. Afgelopen jaar hebben we dan ook al vele recruitment en HR professionals getraind in een gedegen Facebook (of LinkedIn) strategie en effectieve tactieken gegeven voor het versterken van arbeidsmarktcommunicatie en doelgerichte werving.

Wat we echter merkten is dat we zoveel te vertellen en informatie te delen hadden over Facebook, in ‘slechts’ 4,5 uur tijd, dat er simpelweg geen ruimte was voor praktische oefeningen. Maar we hadden ook het gevoel dat we nog niet alles verteld hadden! Daarom hebben we van de populaire Recruitment via Facebook training een eendaagse masterclass gemaakt.

Verdiep jezelf in Recruitment via Facebook en reserveer nu een plek! Als je nog een collega of kennis meeneemt dan krijgen jullie beiden 10% korting.

[button url=”http://www.recruiteruniversity.nl/trainingen/inschrijven/”]Schrijf je nu in[/button]

Datum
Locatie
Groepsgrootte
Duur
Prijs
Optioneel
: 4 september 2012 (meer actuele data vind je hier)
: Den Haag
: Maximaal 15 deelnemers
: hele dag, 10:00 tot 17:00 uur
: € 498,- per deelnemer
: Actieprijs inclusief iPad € 798,- excl BTW! Optie vermelden bij inschrijving

Voor meer inspiratie bezoek ook eens onze Facebook pagina Recruit2 en vergeet niet op ‘Vind ik leuk’ te klikken.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.