Hoe ziet het vakgebied recruitment eruit in 2015?

Om een totaaloverzicht te krijgen op het recruitmentvakgebied anno 2015, is het onderzoek ‘De Stand van Werven 2015′ gestart.

Doel van dit onderzoek is om trends en ontwikkelingen in kaart te brengen, prioriteiten van recruiters, hoe werkgevers werven en hoe effectief de verschillende wervingskanalen zijn. De resultaten zullen gebruikt worden voor een whitepaper en webinars.

DOE MEE MET HET ONDERZOEK ‘DE STAND VAN WERVEN 2015′

In 2014 heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie al 213 professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment ondervraagd. Dit heeft geresulteerd in de rapportage: ‘De Stand van Werven 2014‘. Ook voor 2015 willen wij de verwachtingen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in kaart brengen.

Waarom meedoen?

  1. Het is interessant (en leuk)
  2. Actuele onderwerpen
  3. Max. 10 minuten
  4. Zet aan tot denken
  5. U helpt het vakgebied
  6. U maakt kans op mooie prijzen
  7. En krijgt het nieuwe rapport als eerste…

Als eerste inzage in de resultatenWie mee wil doen aan dit onderzoek, krijgt een korte vragenlijst voorgeschoteld. Het invullen ervan beslaat maximaal 10 minuten. Als dank voor de deelname krijgen respondenten als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Door middel van het invullen van de vragenlijst, maken zij tevens kans op een van de volgende prijzen:

1 x opleidingscheque t.w.v. € 795,-
2 x opleidingscheque t.w.v. € 495,-
3 x opleidingscheque t.w.v. € 245,-
4 x Wervingswereld-advies t.w.v. € 250,-
5 x jaarabonnement op amcexpert.nl t.w.v. € 195,-

Nog een week kunt u ‘m invullen…. Maar vandaag zou fantastisch zijn.

Direct de vragenlijst invullen?

Wilt u meedoen aan het onderzoek, vul dan de vragenlijst in. Wenst u de resultaten van het onderzoek te ontvangen en wilt u kans maken op een van bovenstaande prijzen? Vul dan aan het einde van de vragenlijst uw e-mailadres in. Een mailadres invullen is niet verplicht, antwoorden worden altijd anoniem verwerkt.

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 115 posts and counting. See all posts by Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.