Twee nieuwe gratis iPhone/iPad Apps van Recruiting Roundtable!

Sinds februari 2010 bieden we een gratis iPhone app aan voor onze lezers met alle belangrijke en interessante blog-artikelen op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie, e-HRM en Recruitment. De eerste versie bevatte een mix van Nederlandstalige en Engelstalige artikelen. Vanaf vandaag zijn hier twee nieuwe gratis iPhone Apps in de plaats voor gekomen.

Internationale versie

Ten eerste is er een nieuwe iPhone app beschikbaar met enkel wereldwijd, Engelstalig en Duitstalig, nieuws en expert artikelen op bovengenoemde gebieden; de Global Recruiting Roundtable iPhone app.

Nederlandse versie

Een nieuwe iPhone app met voornamelijk Nederlandstalige artikelen, nieuws, tips en vacatures. Ons eigen gratis Recruiting Roundtable Nederland iPhone app! Deze vervangt de bestaande mobiele applicatie. Groot voordeel van deze nieuwe versie is dat de laadtijd van artikelen stukken sneller is geworden. Opnieuw installeren is wel een vereiste.

Hiermee bieden we de lezers eenvoudig de mogelijkheid om de belangrijkste blogs onderweg te lezen op de iPhone, iPod Touch en iPad. De berichten zijn gecategoriseerd in 5 tabbladen:

  1. Roundtable: alle artikelen van dit Recruiting Roundtable Nederland blog
  2. Global RR: complete artikelen van het Global Recruiting Roundtable blog
  3. NL blogs: collectie van Nederlandse blogs met nieuws en vacatures op het gebied van recruitment
  4. WW blogs: de meest interessante HR en Recruitment gerelateerde artikelen en tips uit de hele wereld
  5. HRM: actueel nieuws en artikelen op het gebied van HRM en Loopbaan advies (zie ook Twitter @HRMnieuws)

Deze iPhone app is GRATIS te downloaden via de iTunes App Store via deze link, Recruiting Roundtable Nederland iPhone app, of zoek op trefwoorden ‘Recruiting Roundtable’.

BELANGRIJK: het gaat hier om een nieuwe app. Dat wil zeggen dat de oude versie niet wordt bijgewerkt en binnenkort uit de App Store zal verdwijnen om verwarring te voorkomen. Ik raad sterk aan om deze nieuwe verbeterde (en snellere) versie te downloaden omdat deze door mij, als geregistreerd iPhone Developer, verder ontwikkeld kan worden en je zo zeker bent van de laatste versie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Twee nieuwe gratis iPhone/iPad Apps van Recruiting Roundtable!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.