Training Recruitment 2.0 via Recruiter University

Om concurrerend te blijven moeten organisaties nieuwe manieren zoeken om talent te vinden naast de bestaande vacaturebanken, advertenties en bemiddelingsbureaus. Immers de concurrentie via deze traditionele wervingskanalen is duur of het is lastig om je hier te onderscheiden. Bovendien zijn deze media meer gericht op de actieve kandidaten en negeert u hiermee de grotere pool van passieve kandidaten. Goed inzicht waar uw doelgroep zich (online) bevind is daarom onontbeerlijk om een goede mix van actieve en passieve kandidaten te verkrijgen.

Onderwerpen (Social Media) Recruitment 2.0 training:

  1. Introductie online sociale media
  2. Social Media en internet strategie
  3. Hoe vind ik personeel/opdrachten via LinkedIn? 10 manieren
  4. Luisteren (webcare) en online reputatie management met Twitter
  5. Adverteren en marketing via Hyves en Facebook
  6. Actief netwerken en markt in kaart brengen

Zoekt u verdieping op bovenstaande onderwerpen aangevuld met praktische oefeningen en trainingen dan is een workshop van tenminste een dagdeel noodzakelijk. Twee dagdelen zijn nodig om ook technieken voor het zoeken naar kandidaten te behandelen. Daarnaast zijn aparte trainingen en workshops ter verdieping op werven via LinkedIn of Twitter beschikbaar.

Doelgroep:
Corporate & Agency e-Recruiters, Researchers, HR/Recruitment Managers, Arbeidsmarktcommunicatie Managers & Specialisten, Marketing & Communicatie Managers.

Over Recruiter University

Recruiter University bied op maat gemaakte incompany presentaties, trainingen en workshops. Onze experts geven interactieve en pragmatische trainingen, presentaties en coaching sessies over effectieve recruitment strategieën. Zij presenteren de theorie en tonen hun praktijk ervaring door middel van actuele cases op uw eigen locatie. Met deze kennis en nieuwe ideeën geven we de tools om uw werkgeversmerk, de werving en het selectieproces structureel verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over deze recruitmenttraining kunt u contact opnemen met Jacco Valkenburg via RecruiterUniversity.nl.

NIEUW! Recruitment 3.0

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie over Recruitment 3.0 – naar het gelijknamige boek – krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.