TNT Post werft postbezorgers met inhaker WK

Het was het onderwerp van gesprek: kun jij maandagmiddag de eerste wedstrijd van Oranje zien? Of vindt jouw werkgever het maar onzin? Zelfs op scholen woedde de discussie.

TMP Worldwide ontwikkelde een inhaker voor op de televisiepagina in de Metro. Voor deze gelegenheid is zelfs de opmaak van de rubriek aangepast. De eerste wedstrijd van het Nederlands elftal is fel oranje gemarkeerd. Daaronder de uiting van TNT Post, op dezelfde wijze oranje gestift, met de boodschap dat je met een bijbaan als postbezorger geen wedstrijd hoeft te missen. Daarmee wordt op een aansprekende wijze een van de belangrijkste voordelen van deze bijbaan onderstreept: het is flexibel.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “TNT Post werft postbezorgers met inhaker WK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.