Social Recruiting Event – 22 september 2009

Recruiters UnitedMet het Social Recruiting Event wil Recruiters United inhoud en inspiratie bieden aan iedereen die druk bezig is, of start met het opzetten/uitbouwen van een social media strategie ten behoeve van Recruitment. Hoe bouwen we een talent community rond ons bedrijf? Hoe zetten we een mix aan verschillende sociale media in, zoals Hyves, Linkedin, Twitter of gaming? Hoe benutten we alle bestaande online netwerken van eigen medewerkers optimaal? Hoe komen we in contact met hele nieuwe doelgroepen?

Vragen waar we met elkaar naar antwoorden zoeken, best practises proberen op te bouwen en de ‘theorie’ willen omzetten in klinkende resultaten in de praktijk. Graag nodigen we je uit om mee te denken en mee te praten over een van de meest fascinerende uitdagingen van ons vak de komende jaren. Aan de hand van een viertal inspirerende praktijkcases komen de volgende thema’s aan bod: werving via sociale netwerken (Hyves, Linkedin), het bouwen van een eigen talent community (Mindz.com), referral in social media (case Accenture), en het gebruik van Twitter in recruiting. Jacco Valkenburg, recruiter en auteur van het handboek ‘Recruitment via Linkedin’ is dagvoorzitter en zal een inleiding geven over social recruiting.

Dit Social Recruiting Event is gratis voor leden van Recruiters United en staat ook open voor niet-leden. Voor de laatste informatie, het definitieve sprekersprogramma en inschrijving klik hier.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.