Recruiter University | Trainingen

Recruiter University is hét opleidingsinstituut met het grootste aanbod aan recruitment trainingen waar je beter van wordt…

De trainers van Recruiter University zijn tevens recruiter of arbeidsmarktcommunicatiespecialist. Deze trainingen en incompany workshops richten zich dan ook vooral op de dagelijkse praktijk: een praktijk die steeds meer specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden vraagt van recruiters en HRM-afdelingen.

Mede daarom bieden zij sinds 2007 een breed en divers aanbod van workshops en trainingen die stuk voor stuk de laatste ontwikkelingen als uitgangspunt hebben. Alleen zo blijf je tenslotte jouw concurrentie de baas…

Een overzicht van de opleidingen en incompany workshops staan vermeld op de website van Recruiter University.

Onze opleidingen:

Opleiding Recruitment (leergang 2 tot 6 dagen)

Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin je in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

Opleiding Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie (leergang 2 tot 6 dagen)

Dé opleiding om een sterk werkgeversmerk te realiseren. Na deze bijzonder verdiepende opleiding beschik je niet alleen over alle specifieke kennis om strategisch en tactisch aan de slag te kunnen gaan met Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, maar ga je ook elke dag naar huis met concrete en plannen resultaten.

Meerdere startdata, modules en locaties!

 

Actueel aanbod individuele inschrijving trainingen:

In chronologische volgorde van de eerste mogelijkheid om de training te volgen:

Masterclass Recruitment via LinkedIn

Leer wat elke Recruiter / HR manager moet weten over Recruitment via LinkedIn tijdens deze training van Jacco Valkenburg, auteur van 5 boeken over LinkedIn.

Den Haag, 8 september 2020 (of eerder op aanvraag)

Masterclass Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven (6 uur)

Deze succesvolle, praktijkgerichte training voorziet jou van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om de juiste kandidaten met beter geschreven vacatureteksten te werven.

Den Haag, 29 september 2020 (of eerder op aanvraag)

Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie is van belang in het positief beïnvloeden van het werkgeversmerk. Deze training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk. Van strategie tot realisatie in 1 dag.

Amersfoort, 1 oktober 2020

Masterclass Selectie van Personeel / Sollicitatiegesprekken Afnemen

Het selecteren van de juiste medewerkers is een van de lastigste taken. Hoe weet je zeker of de kandidaat die tegenover je zit het allerbeste bij de functie en jouw bedrijfscultuur past? Als je deze training hebt gevolgd, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Den Haag, 27 oktober 2020

Masterclass Recruitment Strategie

Til jouw organisatie, en jezelf, naar een meer tactisch en strategisch niveau. Bouw aan een stevig fundament en strategisch plan tijdens deze training.

Den Haag, 3 november 2020

Masterclass Referral Recruitment

Referral Recruitment is aantoonbaar de beste bron van kwalitatief personeel. En ook de leukste en makkelijkste manier! Leer hoe je de kracht van netwerken beter benut.

Den Haag, 10 november 2020

Workshop Doelgroep Analyse & Persona’s Opstellen (tbv Employer Branding)

Door inzicht te verkrijgen in de doelgroepen en persona’s, leg je een belangrijke basis voor een Employer Branding strategie.

Den Haag, 16 november 2020

Masterclass Onboarding 3.0

Van nieuw personeel tot echt betrokken medewerkers. Maak van onboarding een succes.

Den Haag, 17 november 2020

Masterclass ICT Recruitment

Deze geliefde training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk van ICT Recruitment. Leer naar het ‘Expertniveau’ van ICT recruitment te gaan. Gegarandeerd meer resultaat!

Den Haag, 19 november 2020 (of eerder op aanvraag)

Workshop Werkgeverpositionering (EVP ontwikkeling/herijking)

Creër in 1 dag een authentieke én onderscheidende kernboodschap als werkgever (EVP). Een EVP aanpak die niet op de plank komt te liggen maar direct inzetbaar en vooral ook goed te delen is met de interne organisatie.

Den Haag, 23 november 2020

Masterclass Recruitment Marketing & Candidate Experience

Simpel, effectief, impactvol en briljante werving… Wie wil dat niet? Het zit ‘m vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van jouw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. Deze training biedt je de tools hiervoor.

Den Haag, 26 november 2020 (of eerder op aanvraag)

Workshop Content- & Mediastrategie (tbv Employer Branding)

Vanuit de EVP en de doelgroepanalyse creëren we samen de optimale communicatiemix voor Employer Branding.

Den Haag, 30 november 2020

Masterclass Social Media Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Haal meer uit Social Media met minder moeite. Benut de vele nieuwe mogelijkheden van LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter dankzij deze training.

Den Haag, 3 december 2020 (of eerder op aanvraag)

 

Elke training is ook incompany beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Over Recruiter University

Al meer dan 12 jaar hét recruitmentopleidingsinstituut.  We zijn geen universiteit… Maar we houden recruiters wel bij de les! We bieden je de kennis, ervaring en inspiratie om slimmer, efficienter en beter te kunnen werven. Ruim 5.000 HRM’ers en recruiters volgden bij ons inspirerende en interactieve trainingen, masterclasses en opleidingen.

Bekijk hier het complete opleidingsprogramma op RecruiterUniversity.nl

Sinds 2007 · Ruim 6.000 getraind · Opleiderscore 8,8 · Ook incompany · Met tevredenheidsgarantie

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 621 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.