Recruiter University: Aanbod 2019

De trainers van Recruiter University zijn tevens recruiter. Deze recruitmenttrainingen en incompany workshops richten zich dan ook vooral op de dagelijkse praktijk: een praktijk die steeds meer specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden vraagt van recruiters en HRM-afdelingen.

Mede daarom bieden zij een breed en divers aanbod van workshops en trainingen die stuk voor stuk de laatste ontwikkelingen als uitgangspunt hebben. Alleen zo blijft u tenslotte uw concurrentie de baas…

Een overzicht van de opleidingen en incompany workshops staan vermeld op de website van Recruiter University.

Actueel aanbod individuele inschrijving en incompany trainingen

In chronologische volgorde van de eerste mogelijkheid om de training te volgen:

Recruiter Opleiding (leergang 2 tot 5 dagen)

Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin u in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

Meerdere startdata, modules en locaties!

Boostcamp Recruitment (3-9-2019)

Direct na de zomervakantie combineren we het beste uit 2 populaire trainingen in 1 dag!
1. Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven
2. Recruitment via LinkedIn (Zoeken & Benaderen)

Den Haag, 3 september 2019

Masterclass Recruitment via LinkedIn

Leer wat elke Recruiter / HR manager moet weten over Recruitment via LinkedIn tijdens deze training van Jacco Valkenburg, auteur van 5 boeken over LinkedIn.

Den Haag, 17 september 2019
Amersfoort, 13 november 2019

Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie is van belang in het positief beïnvloeden van het werkgeversmerk. Deze training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk. Van strategie tot realisatie in 1 dag.

Den Haag, 26 september 2019
Amersfoort, 26 november 2019

Masterclass Social Media Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Haal meer uit Social Media met minder moeite. Benut de vele nieuwe mogelijkheden van LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter dankzij deze training.

Den Haag, 3 oktober 2019

Masterclass Selectie van Personeel / Sollicitatiegesprekken Afnemen

Succesvol sollicitatiegesprekken afnemen is te leren. Deze essentiële, praktijkgerichte training voorziet u van de kennis en vaardigheden om kandidaten succesvoller te selecteren.

Den Haag, 8 oktober 2019

Masterclass Referral Recruitment

Referral Recruitment is aantoonbaar de beste bron van kwalitatief personeel. En ook de leukste en makkelijkste manier!
Leer hoe u de kracht van netwerken beter benut.

Den Haag, 10 oktober 2019

Masterclass Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven

Deze succesvolle, praktijkgerichte training voorziet u van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om de juiste kandidaten met beter geschreven vacatureteksten te werven.

Den Haag, 29 oktober 2019

Masterclass Recruitment Strategie

Til uw organisatie, en uzelf, naar een meer tactisch en strategisch niveau. Bouw aan een stevig fundament en strategisch plan tijdens deze training.

Den Haag, 31 oktober 2019

Masterclass ICT Recruitment Expert

Deze geliefde training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk van ICT Recruitment. Leer naar het ‘Expertniveau’ van ICT recruitment te gaan. Gegarandeerd meer resultaat!

Den Haag, 21 november 2019

Masterclass Recruitment Marketing & Candidate Experience

Simpel, effectief, impactvol en briljante werving… Wie wil dat niet? Het zit ‘m vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van uw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. Deze training biedt u de tools hiervoor.

Den Haag, 12 december 2019

 

Presentatie Recruitment Trends & Ontwikkelingen (incompany)

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

 

Over Recruiter University

Al meer dan 12 jaar hét recruitmentopleidingsinstituut. We zijn geen universiteit… Maar we houden recruiters wel bij de les! We bieden u de kennis, ervaring en inspiratie om slimmer, efficienter en beter te kunnen werven. Ruim 5.000 HRM’ers en recruiters volgden bij ons inspirerende en interactieve trainingen, masterclasses en opleidingen.

Bekijk hier het complete opleidingsprogramma op RecruiterUniversity.nl

Sinds 2007 · Ruim 5.000 getraind · Lid NVP · Ook incompany · Met tevredenheidsgarantie

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.