Recruitment audio podcast van HP

Het EMEA Staffing team van HP heeft onlangs een nieuw online initiatief uitgerold in negen Europese landen: de HP audio podcasts. Een format dat is ontwikkeld door TMP Worldwide in Nederland.

De podcasts geven de luisteraar een beeld van wat het werken bij een leidend technologiebedrijf als HP inhoudt. De podcasts gaan over mensen die bij HP werken en de persoonlijke ervaringen die zij daarbij hebben opgedaan. Ook geven de geïnterviewden tips en adviezen voor starters en young professionals die mogelijk een carrière met een internationale focus overwegen.

Het format is gericht op mensen die een sterke interesse hebben in een internationale carrière en levensstijl. Op hen die meer te weten willen komen over de ins en outs van het werken bij een leidend wereldmerk.

Met dit format zetten we HP neer als een internationale, mensgerichte werkgever die begrijpt wat young professionals met een internationale kijk op de wereld echt nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

Er zijn nu al verschillende podcasts toegankelijk via http://www.hp-podcast.com.

Recruitment audio podcasts

  • Episode 1: Students & young professionals
  • Episode 2: Diversity
  • Episode 3: Business across cultures
  • Episode 4: Sales
  • Episode 5: Assessment centres and job interviews: the does and don’ts
  • Episode 6: Engineering/ Technology
  • Episode 7: Social responsibility
  • Episode 8: Health: Tips for a healthy work-life balance

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.