Recruitment audio podcast van HP

Het EMEA Staffing team van HP heeft onlangs een nieuw online initiatief uitgerold in negen Europese landen: de HP audio podcasts. Een format dat is ontwikkeld door TMP Worldwide in Nederland.

De podcasts geven de luisteraar een beeld van wat het werken bij een leidend technologiebedrijf als HP inhoudt. De podcasts gaan over mensen die bij HP werken en de persoonlijke ervaringen die zij daarbij hebben opgedaan. Ook geven de geïnterviewden tips en adviezen voor starters en young professionals die mogelijk een carrière met een internationale focus overwegen.

Het format is gericht op mensen die een sterke interesse hebben in een internationale carrière en levensstijl. Op hen die meer te weten willen komen over de ins en outs van het werken bij een leidend wereldmerk.

Met dit format zetten we HP neer als een internationale, mensgerichte werkgever die begrijpt wat young professionals met een internationale kijk op de wereld echt nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen.

Er zijn nu al verschillende podcasts toegankelijk via http://www.hp-podcast.com.

  • Episode 1: Students & young professionals
  • Episode 2: Diversity
  • Episode 3: Business across cultures
  • Episode 4: Sales
  • Episode 5: Assessment centres and job interviews: the does and don’ts
  • Episode 6: Engineering/ Technology
  • Episode 7: Social responsibility
  • Episode 8: Health: Tips for a healthy work-life balance

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.