Recruiting Roundtable blog nr.100

Ik ben vier maanden geleden met dit blog gestart om kennis en informatie over arbeidsmarktcommunicatie, e-HRM, werving en selectie te verzamelen en te delen met Nederlandstalige professionals. Het doel? Het vak verder professionaliseren en hier waarde aan toe te voegen door kennis te verspreiden.

De eerste mijlpaal is inmiddels bereikt; blog publicatie nummer 100! Ook zie ik een sterk stijgend aantal bezoekers (momenteel 2000 per week) en hiermee lijkt dit initiatief goed te worden gewaardeerd. En daar doen we het tenslotte toch allemaal voor. RR blog lezers bedankt voor jullie bezoek, reacties en bijdragen!

Opmerkingen en suggesties voor artikelen zijn altijd welkom, net als gastbloggers. Vergeet ook niet de handige gratis recruitment toolbar te installeren die we recent hebben gelanceerd.

Statistieken RR 2009 september

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.