Recruiting Roundtable blog nr.100

Ik ben vier maanden geleden met dit blog gestart om kennis en informatie over arbeidsmarktcommunicatie, e-HRM, werving en selectie te verzamelen en te delen met Nederlandstalige professionals. Het doel? Het vak verder professionaliseren en hier waarde aan toe te voegen door kennis te verspreiden.

De eerste mijlpaal is inmiddels bereikt; blog publicatie nummer 100! Ook zie ik een sterk stijgend aantal bezoekers (momenteel 2000 per week) en hiermee lijkt dit initiatief goed te worden gewaardeerd. En daar doen we het tenslotte toch allemaal voor. RR blog lezers bedankt voor jullie bezoek, reacties en bijdragen!

Opmerkingen en suggesties voor artikelen zijn altijd welkom, net als gastbloggers. Vergeet ook niet de handige gratis recruitment toolbar te installeren die we recent hebben gelanceerd.

Statistieken RR 2009 september

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.