OTYS lanceert One Touch Recruitment tijdens tienjarig jubileum

Gisteren lanceerde OTYS Recruiting Technology zijn nieuwste productlijn “One Touch Recruitment” tijdens het feest ter gelegenheid van het tienjarige bestaan van het bedrijf. OTYS is de eerste ATS-leverancier die met deze nieuwe productlijn recruiters de gelegenheid geeft hun gehele recruitment workflow te digitaliseren, 24/7 en plaatsonafhankelijk te kunnen reageren en zich nog flexibeler op te stellen. De specialist in recruitmentsoftware en wervingssites vierde zijn tienjarig jubileum gisteren in Panama te Amsterdam.

Jorrit Blok, algemeen directeur en oprichter van OTYS: ‘Dat wij al tien jaar continu groeien, komt doordat we altijd als eerste anticiperen op de vraag vanuit de markt. Vandaag de dag willen recruiters nog sneller kunnen inspelen op veranderingen in de vraag naar arbeid. Flexibiliteit, bereikbaarheid en digitalisering zijn daarbij hoofdzaak. En dit is precies wat onze nieuwste productlijn “One Touch Recruitment” biedt door middel van realtime online interactie. De recruitment workflow wordt geheel geautomatiseerd en daarmee is recruitment e-business geworden.’

One Touch Recruitment

One Touch Recruitment is het nieuwe allesomvattende systeem van OTYS dat het hele recruitmentproces bestrijkt en zich op de totale bedrijfsvoering richt. Het bestaat uit de automatisering van alle gebieden in de recruitment keten: van het traceren van leads en sales tot het managen van offertes, producten,orderintake en taken- en kalenderbeheer. Deze onderdelen staan in verbinding met elkaar en met de backoffice door de Workflow Engine, zodat met één druk op de knop de gehele recruitmentprocedure in gang kan worden gezet en bij elke trigger automatisch een actie volgt: tussen order en taak, contract en factuur, agendaplanning en afspraak. Het resultaat is het aanbieden van de juiste kandidaat aan de opdrachtgever en van de juiste vacature aan de kandidaat. Deze match realiseert OTYS samen met partner Actonomy automatisch.

Volgens OTYS ligt de kracht van een systeem in het juiste gebruik ervan en daarom kan elke recruiter One Touch Recruitment zelf definiëren en eenmalig laten inrichten om zo zijn organisatie op rolletjes te laten draaien. Hiermee is de recruiter als ondernemer meer flexibel, hij kan beter inspelen op de fluctuaties op arbeidsmarkt.

Eenvoudig

Door One Touch Recruitment te gebruiken als een online recruitementplatform wordt het leven van een recruiter in de huidige onstuimige arbeidsmarkt nog eenvoudiger. Doordat de processen en administratie automatisch beheerd worden, is de afwikkeling van de gehele recruitmentprocedure nauwkeuriger, sneller en efficiënter. Administreren, afspraken inplannen, afhandelen en factureren gebeurt real time en online, zoals het online aanbieden van cv’s, een online jobs presentatie en online inzage in het proces via track and trace. Daardoor houdt de recruiter meer tijd over om aandacht te besteden aan zijn vakmanschap: het onderhouden van contacten met kandidaten en klanten en vooral het maken van de juiste match.

Mobiel

Omdat recruiters veel onderweg zijn, maakt OTYS zijn One Touch Recruitment juist mobiel beschikbaar via verschillende apps: voor het tonen van kandidaten, sales, taken en een desicion app. De recruiter krijgt via de desicion app door middel van ingestelde engines elke keer melding dat hij een keuze kan maken om door te gaan in het proces, ja of nee, of dat hij de beslissing wil uitstellen. Met deze apps is de recruiter niet meer gebonden aan een vaste werkplek en –tijd en kan hij daarnaast niets meer vergeten, want geen enkele taak wordt uitgesloten.

Tien jaar OTYS

Blok over de komende tien jaar van OTYS: ‘Wij richten ons met onze nieuwe productlijn op de motor van de arbeidsmarkt in Nederland, het mkb dat zich met recruitment bezig houdt. Dit zijn bedrijven waarvoor ERP-systemen van SAP en Oracle net te duur zijn. Wij zijn het betaalbare alternatief en de innovatieve partner en zorgen ervoor dat recruiters geld besparen en zich met hun vak kunnen bezighouden. Daar zullen de komende tijd steeds meer bedrijven voor vallen.’

 

Bron: persbericht

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.