De ‘Mobiele Recruitment Award 2013’. Nomineer nu!

Nomineer123MobileAward2013Welke organisatie zet de kandidaat centraal, faciliteert mobiel solliciteren, en heeft de mobiele website of app tot een integraal onderdeel gemaakt van een gedegen moderne recruitment strategie?

Voor de derde maal gaan we op zoek naar vooruitstrevende organisaties die de concurrentie op recruitmentgebied op achterstand zetten door een compleet goede sollicitatie-ervaring te bieden aan kandidaten. Want dat werkzoekenden via een mobiel apparaat, zoals smartphone of tablet, op de vacaturesite van je organisatie terecht komen is geen theoretische kleine kans meer. Veel recruitmentsites zien al 20-30% van al het internetbezoek via een mobiel apparaat verlopen. Bovendien,  als je social media inzet voor arbeidsmarktcommunicatie en het adverteren van vacatures dan is de vraag ook niet óf je er iets mee moet doen maar hoe.

Nomineer nu!

We kunnen niet zonder je hulp om goede voorbeelden te identificeren dus laat het voor 27 november 2013 aan ons weten.

Stuur een bericht naar Jacco Valkenburg onder vermelding van de gegevens/URL van de website, als volgt:

  1. via e-mail naar jaccov @ recruit2.com
  2. via Twitter naar @JaccoV met #123MobileAward.

De deskundige jury bestaat dit jaar uit Jacco Valkenburg (initiatiefnemer), Marloes Muus (ASR, winnaar 2012), Gordon Lokenberg (People Sourcing Crew), Richard Otto (MobileMarketing.nl) en Jerry Lieveld (Dare To Difr). De jury zal ondermeer letten op relevantie, performance, gebruiksvriendelijkheid en innovatie van mobiel in recruitment.

Prijsuitreiking tijdens 123Mobile

De beste inzendingen zullen bekend worden gemaakt tijdens 123Mobile, het jaarlijkse event over mobile in recruitment, op 13 december 2013. Dit jaar zijn voor het eerst meerdere awards te vergeven; één voor corporate organisaties, één voor recruitmentbureaus en één voor de beste (mobiele) wervingscampagne.

Ter herinnering en als benchmark, afgelopen 2 jaren werden de volgende mobiele recruitment websites beloond met een award:

Dus ken jij een mobiel recruitmentinitiatief of heb je die zelf geïmplementeerd (ja, jezelf nomineren mag) dan is hier de kans om dat te delen met de rest van Nederland en België!

De deadline is 27 november 2013! Dus reageer snel.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 621 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.