LinkedIn lanceert een nieuwe startpagina

Vandaag lanceert LinkedIn zijn nieuwe startpagina. Naast een nieuw uiterlijk maakt het vernieuwde ontwerp het ook makkelijker voor leden om relevante informatie te zoeken en te vinden. De belangrijkste veranderingen zijn:

Een nieuwere, eenvoudiger en meer modern design

De geheel vernieuwde homepage heeft een look en feel die het gemakkelijker moet maken om de informatie te vinden die het meeste belangrijk voor je is. Dit eenvoudiger en schoner ontwerp maakt het makkelijker om op de pagina te navigeren, scannen en snel de updates te vinden die je zoekt – of dat nu een nieuwsartikel van je baas is die deze onlangs heeft gedeeld of wie net in een nieuwe baan is begonnen.

De meest relevante updates verschijnen nu bovenaan je ‘newsfeed’ 

De belangrijkste netwerk-updates en artikelen staan vanaf nu bovenaan. Dit maakt het snel en gemakkelijk om op de hoogte blijven van wat echt belangrijk is, zoals trending topics, nieuws, en professionele updates op basis van wat je connecties en vakgenoten lezen, delen en bespreken. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden naar nieuwe relevante informatie.

De ‘update-stream’ is vernieuwd met rijkere visuals

Rijkere visuals moeten het tevens gemakkelijker maken om updates te scannen en te bekijken. Daarnaast kunnen gebruikers nu eenvoudiger op commentaren reageren of deze delen.

Deze onlangs vernieuwde homepage wordt nu uitgerolt naar alle leden in de komende weken.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.