Gratis 25 exemplaren woordenboek ‘Wervingswoorden’

Heb je nog geen woordenboek AMC en recruitment? Recruitingroundtable.nl heeft 25 exemplaren Wervingswoorden op de kop getikt en geeft ze weg.

Het woordenboek ‘Wervingswoorden’ en de nieuwe site Wervingswoorden.nl laten een verzameling zien van bijna 650 termen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en recruitment. Doordat het vakgebied zo sterk in beweging is, worden ook veel nieuwe termen geïntroduceerd of evolueren de definities. Dat kun je lezen, maar daar kun je zelf ook invulling aan geven. Op www.wervingswoorden.nl kun je de definities verder verscherpen of suggesties doen voor nieuwe woorden (inclusief de definitie natuurlijk).

Wil je een woordenboekje ontvangen? Ga dan naar http://www.wervingswoorden.nl/contact/ geef je gegevens door en zet bij de opmerkingen je adres & code: ‘recruitingroundtable’. De eerste 25 krijgen een woordenboekje toegestuurd.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.