Dutch Recruitment Portal

www.dutchrecruitmentportal.com

Afgelopen donderdag 26 november is tijdens het 3rd Recruitment Industry Dance Event www.dutchrecruitmentportal.com gelanceerd. Waarom dit nieuwe recruitment initiatief? Hieronder een korte toelichting.

Wat is het?
www.dutchrecruitmentportal.com is een initiatief van RAVE-cruitment en is opgezet om recruitment in Nederland op een overzichtelijk manier te presenteren. Zowel op het gebied van Recruitment dienstverlening als het aanbod van banen.

Wie staan erop?
A-merken, marktleiders en unieke diensten die complementair aan elkaar zijn.

Ontwikkeling arbeidsmarkt in Nederland?
Zowel de arbeidsmarkt als zakelijke dienstverlening wordt steeds internationaler. Landgrenzen vervagen en mensen worden steeds mobieler. Nederland zal hier een belangrijke rol in gaan spelen, vanwege strategische ligging qua tijdzones, talenkennis, belastingvoordeling, wetgeving, etc. De portal biedt voor in Nederland gevestigde bedrijven een platform voor internationale exposure. Bedrijven die zich hier zullen vestigen en/of (inter) nationale recruiters hebben in 1 oogopslag een overzicht van wat Recruitment in Nederland te bieden heeft. Ook voor de internationale werkzoekende biedt de portal een zeer interessant overzicht.

Next step?
De portal staat aan het begin. De komende tijd zal deze nog worden uitgebreid met meer A-merken, marktleiders en unieke diensten om zodoende een volledig overzicht te creëren van Recruitment in Nederland.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Dutch Recruitment Portal

  • 11/12/2009 om 19:36
    Permalink

    Een klein eerste succesje: Op “dutch recruitment” staat de portal #1 in Google. De uitdaging is echter “jobs holland”. Hier wordt maandelijks 60.000 x op gezocht.

    Dat vergt nog enorm veel gesleutel en de search engines zijn diep en ondoorgrondelijk. Het feit dat de huidige #1 ons vandaag gebeld heeft voor samenwerking betekent in ieder geval dat we op de goede weg zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.