De best gewaardeerde artikelen over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Nog enkele dagen te gaan en dan sluiten we het jaar 2009 weer af. Dit jaar ben ik het Recruiting Roundtable blog begonnen en inmiddels zijn er ruim 150 blog artikelen gepubliceerd. Op deze website heb ik ervoor gekozen om in 4 kolommen ook ruimte te creëren voor HRM en recruitment gerelateerde artikelen uit binnen en buitenland (kolom 2) plus Twitter berichten te tonen (kolom 3). Achteraf gezien misschien niet de beste keuze qua leesbaarheid maar het levert wel een portaal op waar continue veel actuele informatie snel te vinden is.

Ik ben benieuwd naar de mening van de lezer hierover. Wat vind je van de layout? Welke artikelen of onderwerpen waardeer je het meest? Wat was je favoriete artikel of discussie?

Wellicht heb je ook op andere weblogs interessante artikelen gelezen die je vak hebben beïnvloed.  We zijn nieuwsgierig hiernaar!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “De best gewaardeerde artikelen over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

  • 31/12/2009 om 01:43
    Permalink

    Ik heb genoten van een blog ingezonden door een gastblogger, ik dacht afgelopen zomermaanden. Ik kan de tekst niet terugvinden, wat ik erg jammer vind. Het was een kostelijke uiteenzetting van hoe een nieuwe generatie een nieuwe baan tegemoet treed en dit graag doet zonder inmenging van beschikbare PC’s, een netwerk waarop je moet inloggen en dus geen gebruik van je eigen applicaties zou kunnen maken. Mocht je me de link kunnen mailen, ik ben je dankbaar! Het is de moeite waard om nog eens te herlezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.