Creatief CV in chocolade (37.0)

Sommige CV’s zijn zo slecht geschreven dat je er geen chocolade van kunt maken. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals dit creatief CV van, uhm, chocolade:

Charlotte Olsen: “Ik heb deze chocolade wikkels gemaakt als onderdeel van een zelfpromotie taak op mijn universiteit. Ik wilde als werkzoekende iets leuks en me in een oogspringende originele stijl als ontwerper laten zien. Wie houdt er niet van chocolade? Ik schreef hoe ik ben om mee te werken als ontwerper op de achterkant van de verpakking als ingrediënten lijst, samen met mijn contact info en een leuke twist met een “Best Before” box die zegt: “Voordat iemand anders me pakt” als woordspeling. Aan de voorzijde van de verpakking staat “100% ruw talent”, en aan de zijkanten van de verpakking “Geen kunstmatige vaardigheden” en “Niet in de fabriek gemaakt”. Daarom heb ik ervoor gekozen om puur (raw) en natuurlijk (natural) te bedrukken. Onder de wrapper heb ik een Golden Ticket gedrukt dat recht geeft op 10% van mijn uren.”

Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

2 gedachten over “Creatief CV in chocolade (37.0)

 • 18/08/2012 om 14:05
  Permalink

  Hoi Jacco,

  Zo heb ik in het verleden een choco mailing bedacht als alternatief voor een postmailing op verzoek van 1 van mijn klanten.

  Een mooi verpakt doosje met 4 of meer pralines bedrukt met company logo en url waar een mooie insteekkaart bijpast waarin je trainee kandidaten of deelnemers van een career event kan bedanken voor hun komst of aanmelding.

  Laat me gerust weten als je een aantal afbeeldingen wil zien (kan deze hier niet uploaden), ziet er leuk uit

  groeten

  Stefan

 • 24/07/2014 om 14:07
  Permalink

  Ik stuitte met toeval op jullie pagina, erg origineel gedaan zeg! Wellicht een gat in de markt? Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.