Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

6 gedachten over “Creatief Curriculum Vitae ontwerp 13.0

 • 18/06/2010 om 16:54
  Permalink

  Very nice, spijtig dat je met dit soort cv’s enkel in goede aarde valt als je solliciteert voor een creatieve job. Terwijl ik vind dat iemand die dergelijk cv’s maakt toont hoe hij/zij creatief met iets kan omgaan en creativiteit moet niet perse steeds grafisch sterk zijn, maar ook gewoon origineel. En deze creativiteit komt ten goede in alle soorten functies en niet alleen in de reclamesector.

 • 18/06/2010 om 17:01
  Permalink

  Werkelijk? Ik kan het me bijna niet voorstellen dat deze creatieve CV’s ongeschikt zijn voor andere functies. Wat zijn je ervaringen hiermee?

 • 20/06/2010 om 12:45
  Permalink

  Ik weet niet hoe dit in Nederland is, maar ik weet en heb dit zelf ook ervaren dat je met dit soort cv’s niet moet afkomen bij bijvoorbeeld banken, transportbedrijven en andere industrie bedrijven. Bij ons werken dit soort cv’s in de communicatiesector, soms ook in de IT-wereld of een ander beroep waar creativiteit vereist is in de meest letterlijke zin van het woord. Daarbuiten worden deze cv’s spijtig genoeg aanzien als niet professioneel te speels en niet gepast. Of je moet geluk hebben dat je een jonge vooruitstrevende hrmanager treft. De meeste bedrijven houden nog steeds van lekker droog of toch iets of wat kleur en andere layout om er toch uit te springen, maar zoals de cv hierboven, dat is nog toekomstmuziek 🙂

 • Pingback:Je loopbaan zichtbaar maken aan de hand van je levensloop « Irka Stachiw | talentadviseur – beeldend kunstenaar

 • 21/03/2012 om 15:12
  Permalink

  Hoi Jacco,

  Weet jij met welk programma dergelijke CV’s gemaakt worden?
  Gottohaveit!

  Jaap Bax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.