Gezocht: enthousiaste bloggers over werving, selectie of arbeidsmarktcommunicatie

RecruitingRoundtable.nl is altijd op zoek naar bloggers met kennis van arbeidsmarktcommunicatie, werving & selectie. Dat mag een gastblogger zijn maar ook verwelkomen we vaste bloggers die regelmatig inhoudelijke artikelen willen schrijven. Dit is tenslotte een kennisblog voor en door recruiters en arbeidsmarktspecialisten!

Er staat geen vergoeding tegenover maar met tienduizenden paginabezoeken per maand weet je zeker dat je artikel goed gelezen wordt in het hart van je doelgroep. Bovendien worden artikelen verspreid via alle belangrijke sociale media, RSS-feeds, email en diverse mobiele apps.

Wat vragen we van onze bloggers?

De doelgroep van dit blog zijn recruiters en HR professionals en deze lezers verwachten dat artikelen gaan over de onderwerpen arbeidsmarktcommunicatie, werving en/of selectie. Je bijdragen zijn niet-commercieel van aard en worden niet op andere blogs geplaatst. Planning is in overleg om ervoor te zorgen dat er een goede spreiding van artikelen is over de week en deze maximaal gelezen worden.

Maar het belangrijkste is dat je enthousiast bent over ons vakgebied en je kennis plus ervaringen wilt delen!

Neem eens contact op met Jacco Valkenburg voor meer informatie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.