Ben jij dé toprecruiter? Gratis workshop 15-10-2019

Wat is op dit moment het ideale profiel van de recruiter? Is er één begeerd profiel of zijn er meer manieren om succesvol te zijn? Hoe is het vak veranderd? Vragen die jou vast ook bezighouden. Het recruitmentvak verandert razendsnel. Daarom zijn wij, Ixly, een internationaal onderzoek gestart, in samenwerking met Recruit2, Recruiter University en Recruiting Roundtable. Doe je mee?

Hoe werkt het?

Vul online vragenlijsten in over jouw persoonlijkheid en drijfveren en beantwoord vragen over je vak en professionele activiteiten. Het onderzoek bestaat onder andere uit de Adaptieve Werkgerelateerde Persoonlijkheid Vragenlijst en de Adaptieve Carrière Waarden Vragenlijst. Verspreid je de vragenlijsten liever over verschillende momenten? Dat is geen enkel probleem: je kunt inloggen wanneer je wilt om de vragenlijsten verder af te ronden.

Absoluut gratis?

Ja, meedoen is helemaal gratis. We vragen alleen dat je de tijd neemt de vragenlijsten serieus in te vullen. Dit duurt ongeveer 60 minuten. Je krijgt een uitgebreid rapport terug dat inzicht biedt in jouw persoonlijkheid en carrière waarden, ter waarde van 165 euro! Bekijk hier het voorbeeldrapport.

Privacy statement

Graag benadrukken wij dat alle gegevens anoniem en vertrouwelijk door Ixly worden verwerkt. Je persoonlijke resultaten worden uiteraard niet naar buiten gebracht. We organiseren na afloop van het onderzoek een bijeenkomst waarin wij de (geanonimiseerde) analyses zullen presenteren en toelichten.

Waarom meedoen?

We kunnen er niet omheen: de krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar. Hoe maak jij het verschil als recruiter? Met een persoonlijk recruitersprofiel profileer je jezelf op een positieve manier! Na beantwoording van de vragenlijsten ontvang je een rapport dat inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en drijfveren. Het rapport, dat ook jouw persoonlijkheidstype definieert aan de hand van een kleurprofiel, biedt de mogelijkheid om jezelf te vergelijken en te zien hoe je je verhoudt tot je nationale en internationale collega’s.

PS. Ook Engelstalig collega’s en Recruiters mogen meedoen! Gebruik hiervoor deze link.

 

Gratis workshop 15 oktober 2019!

Op dinsdag 15 oktober tussen 16 en 18 uur nodigen we je graag uit voor de workshop ‘Wat kenmerkt de toprecruiter?’ bij Ixly op kantoor om de resultaten met je te delen. Maria van Boekelen (psycholoog en expert op het gebied van people analytics) en Jacco Valkenburg (trainer, arbeidsmarktcommunicatie expert, schrijver) zorgen ervoor dat jij de workshop kunt verlaten vol praktische tools en tips waarmee je morgen al aan de slag kunt.

Over de organisatoren

Ixly is de grootste testuitgever van Nederland. Met de missie “creating happy companies for the future” ontwikkelt Ixly innovatieve, professionele psychologische testen en 360 graden tools voor E-HRM. Met een team van adviseurs, psychologen, methodologen en IT’ers wil Ixly HR-professionals helpen aan happy employees.

Recruit2 helpt organisaties – zoals Maersk, Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Onder andere door advies en bemiddeling van (interim) recruiters.

Recruiter University is al ruim 12 jaar hét recruitmentopleidingsinstituut in Nederland met een breed aanbod van vernieuwende arbeidsmarktcommunicatie en recruitment trainingen.

Sinds 2007 is RecruitingRoundtable.nl een van de meest populaire recruitment weblogs in Nederland. Samen met een groep vaste en gastbloggers richt de blog zich op nieuws, cases, praktische how-to’s, trends en nog veel meer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.