Acquisitie door recruiters. Back on track?

Wat wordt er ineens veel geacquireerd! Mijn team en ik worden wel 10 keer per dag gebeld door bureautjes die kandidaten, advertenties, advies en alledrie tegelijk verkopen. Wat gebeurt er, zijn we in recruitment land “back on track”? Is het zover? Is de recessie afgelopen? Of is iedereen zonder baan voor zichzelf begonnen? Want de bureaunamen zijn vaak nieuw, ík heb ze in ieder geval nog niet eerder gehoord. Ervaart u dit ook? Of ben ik de enige?

Hoe dan ook ik ben er erg blij mee. Ten eerste omdat voor jezelf beginnen iets is wat iedereen een keer in zijn leven moet hebben gedaan (kan je je ook eindelijk eens directeur noemen). En ten tweede omdat het ten minste de schijn geeft dat we weer “up and running” zijn met recruitment in NL. Ik heb 900 vacatures, en mocht het mij niet lukken dan heb ik in ieder geval 900 nieuwe bedrijven waarop ik terug kan vallen, heerlijk.

Eén gedachte over “Acquisitie door recruiters. Back on track?

  • 02/05/2011 om 09:10
    Permalink

    Ik ben best geinteresseerd om je te helpen met de invulling vas een aantal van die 900 vacatures -_-.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.