ASR wint Mobiele Recruitment Award 2012

De ontwikkelingen op gebied van mobile recruitment zijn tussen 2011 en 2012 sterk toegenomen. Was het vorig jaar voor de vakjury zoeken naar een speld in een hooiberg om organisaties te vinden die hun recruitmentsite geschikt hadden gemaakt voor de mobiele werkzoeker, dit jaar is het aanbod zowel in aantal als kwaliteit sterk verbeterd.

Jacco Valkenburg, Recruitment Consultant bij Recruit2, en initiatiefnemer: “In 2012 lag de lat veel hoger om in aanmerking te komen voor de award in vergelijking met 2011. Waar vorig jaar de winnaar een reactie-mogelijkheid bood, dien je dit jaar minimaal de mogelijkheid te geven om een sollicitatie af te ronden met je mobiele device. Solliciteren met de smartphone is realiteit geworden.”

De winnaar van de Mobiele Recruitment Award 2012 is ASR. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens 123mobile, hét event over Mobile & Recruitment.

m.WerkenbijASR.nl

ASR is een financiële dienstverlener die zich onderscheid met een menselijk gezicht. Bij ASR ben je geen personeelsnummer, maar een persoon. Hun belofte is niet praten tegen jou, maar mét jou. Dit uitgangspunt komt terug in de recruitmentsite van ASR die uitblinkt in reactie- en sollicitatiemogelijkheden. Eenvoudig zoeken naar vacatures, recruiter profielen, email reactie, direct bellen, solliciteren met je LinkedIn profiel, route informatie vinden… het zit allemaal verwerkt in de mobielvriendelijke site.

Richard Otto, founder of Mobile Marketing Nederland en mede-jurylid: “Door de profiel foto’s van de recruiters krijgt de mobile website een persoonlijke touch waardoor je al direct weet waar en bij wie je cv op schoot ligt. Het mooie is dat je op diverse manieren kan reageren om het zo laagdrempelig (en mobiel)vriendelijk mogelijk te maken. Vooral de ‘Apply with LinkedIn’ feature geeft goed aan dat ASR een mobile site voor de potentiële kandidaat wilde maken, die niet alleen wordt gelezen, maar waar ook direct op gereageerd kan worden zonder dat je met je mobiel veel velden hoeft in te vullen. Verder ziet de mobile site er grafisch zeer clean uit. Een terechte winnaar!”

Foto: Jacco Valkenburg reikt de award uit aan Remko Wijnbergen van Infocaster (de webbouwer van ASR)

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “ASR wint Mobiele Recruitment Award 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.