Afstudeeronderzoek: rol sociale netwerksites bij screenen sollicitanten

Bent u ook nieuwsgierig of Nederlandse werkgevers gebruik maken van netwerksites (LinkedIn, Hyves etc.) en waar zij dan op letten bij het screenen van sollicitanten?

Hier gaat mijn afstudeerscriptie voor de Universiteit van Amsterdam over. U als HR directeur/Recruiter/Directie/Arbeidsmarktspecialist kunt nu in ruil voor een samenvatting van de onderzoeksresultaten deelnemen aan een onderwerp dat tot op heden nog niet wetenschappelijk onderzocht is!

Klik hier (link: http://www2.fmg.uva.nl/comlab/surveys/Screenen_sollicitanten.html) om in 10 minuten tijd anoniem de vragenlijst in te vullen.

Alvast veel dank!

Hartelijke groet,

Annemiek van den Bosch
Masterstudent Communicatie aan de UvA

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Afstudeeronderzoek: rol sociale netwerksites bij screenen sollicitanten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.