4th Recruitment Industry Dance Event

Op donderdag 25 november 2010 wordt in Hotel Arena te Amsterdam “The 4th Recruitment Industry Dance Event” georganiseerd. Dit leukste netwerk feest van Nederland was de afgelopen jaren volledig uitverkocht en belooft ook in 2010 een waar spektakel te worden.

Een topavond waar je netwerk daadwerkelijk tot leven komt en waar je mensen leert kennen die een verschil kunnen maken in jouw carrière.

Achtergrond
Laat je stropdas of mantelpak maar thuis. Dit is een uniek avondje stappen met als thema werk. Alle aanwezigen kunnen naar hartelust netwerken. Aan een aantal goede “chillzones” is natuurlijk gedacht. Zo kan je dansen op de beats van de DJ’s maar ook relaxed met elkaar praten.

Waarom?
Werken & netwerk gaan hand in hand. Met name hoogopgeleiden gebruiken steeds vaker hun netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Juist voor hen is dit event een uniek platform. Mede dankzij allerlei online netwerken staat iedereen continu in contact met collega’s, met oud collega’s, met studie vrienden etc. Ook voor hen is het Recruitment Industry Dance Event een prima feest om elkaar weer eens in het echt te ontmoeten! Werken moet ook leuk zijn en waar leer je toekomstige collega’s nou beter kennen dan op een flinke party?

The Oscars of the Recruitment Scene.
Elke RIDE kent een thema. Dit jaar zijn het de “Oscars of the Recruitment Scene”. Opvallende, nieuwe en talentvolle partijen worden deze avond extra in het zonnetje gezet. Internet stemmen op de genomineerden kan via de website. De Oscar uitreiking wordt verzorgd door niemand minder dan het “Gouden Kabouter” team van Jack Undercover, wereldwijd bekend in de Dance & Nightlife scene. Een niet te missen Award spektakel!

Programma
Headliner is Casper Grey, een Nederlandse top DJ, bekend van Deep FM. Pulsemusic’s Swollywood zal de avond verder inkleden met de act DJ’s East/West LIVE, 80/90 DJ’s, een liveband en nog veel meer. Ook dit jaar natuurlijk weer de Recruitment Lounge area. Oesters, champagne en lounge DJ’s zullen iedereen hier snel in de goede sfeer krijgen. Ook kan iedereen zich hier laten informeren over de huidige stand van zaken op de arbeidsmarkt en wellicht al eerste contacten leggen voor wat betreft een nieuwe baan. De muziek staat niet overal even hard!

Organisatie & Sponsors
Organisatie is in handen van RAVE-cruitment, Recruiting ICT & Finance People. Sponsoren zijn Capgemini, Randstad Search & Selection, Compagnon, NationaleVacaturebank.nl, Searchn & MrTed – part of StepStone Solutions.

Recruiters
Recruiters van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Ook het toptalent van de Nederlandse arbeidsmarkt weet RIDE te vinden. Netwerken XXL dus. Een enorme Feel Good avond! De moeilijke interviews komen dan later wel.

Toegangskaarten
De kaartverkoop is deze week gestart. Tickets kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com. Kosten p.p. EUR 12,50 in de voorverkoop en EUR 15,= aan de deur.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 622 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “4th Recruitment Industry Dance Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.