Congres Futureproof Recruitment op 11 april 2019 [ADV]

In een aantrekkende arbeidsmarkt is het een uitdaging om talenten te vinden. In de ‘War for Talent’ worden termen als Employer Branding en Candidate Experience steeds belangrijker om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Hoe trekt u de juiste kandidaten aan met de juiste boodschap op het juiste moment? 

Neem uw recruitmentstrategie onder de loep tijdens het congres Futureproof Recruitment. Hét event voor HR en recruitment over vooruitstrevende recruitmentoplossingen die u direct in de praktijk kunt toepassen. Met inspirerende sprekers, verdiepende sessies en de beste praktijkvoorbeelden bent u in één dag up-to-date.

Wat kunt u verwachten?

Topspreker Deborah Nas geeft haar prikkelende visie op de Future of Recruitment.
Best practices van dé experts uit het vak. Laat u inspireren door vooruitstrevende organisaties op het gebied van recruitment.
Schrijf u in voor de exclusieve Masterclass Recruitment 3.0 van Jacco Valkenburg! Maximaal 20 deelnemers.
In de workshopronde gaat u aan de slag en krijgt u praktische handvatten op het gebied van recruitment. Stel uw eigen programma samen, kies de workshops waar u meer verdieping in wilt.

Met onder andere:

Deborah Nas is veelgevraagd spreker deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Als één van de oprichters van het strategisch innovatiebureau Sunidee ondersteunt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes.

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 boeken waaronder ‘Recruitment 3.0‘. Hij helpt organisaties – zoals Knab, TomTom, Blokker, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie.

Floor Nobels heeft jarenlange ervaring als zelfstandig recruiter en voormalig manager bij ABN AMRO. Ze kent daardoor alle insights van hoe recruiters en managers denken en onderhandelen. De afgelopen jaren heeft Floor in China gewerkt als recruiter. Intermediair plaatste haar al op de nr. 1 positie´10 recruiters die jou moeten leren kennen’.

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 106 posts and counting. See all posts by Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.