Emerce Recruitment op 4 april 2019 met €100 korting [ADV]

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

The Future of Recruitment!

Emerce Recruitment 2019 gaat over de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Dit jaar staan de thema’s AI, transparantie, menselijke maat en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Recruitment gaat over mensen, maar wordt steeds meer beïnvloed en soms zelfs overgenomen door technologie, denk aan online wervingtools, AI, meetinstrumenten, social media en jobboards. Tijdens Emerce Recruitment brengen de top-notch speakers uit recruitment wereld je op de hoogte van de nieuwste trends en insights in tech en digital tools die je kunt inzetten om zo goed mogelijk te werven. Hoe zet je deze tools in om de juiste kandidaat te vinden? Wat is de (potentiële) rol van AI in recruitment? Waar kun je tech inzetten? Waar blijft de menselijke maat belangrijk?

Voor wie is #EmerceRecruitment19?

Emerce Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. Voor recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en overige HR- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals, werkzaam bij de grotere bedrijven in Nederland, werving en selectiebureaus, jobportals en media-exploitanten.

RNight

Dit jaar sluiten we Emerce Recruitment 2019 af met een knalfeest in Panama: RNight, recruitment by night! RNight is hét feest voor de Recruitment Industry van Nederland. Recruiters en toptalent van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Een enorme Feel Good avond! Voor meer informatie: http://bit.ly/2U7KyCo

Emerce Recruitment 2019 is een must-go als je insights en inspiratie op wil doen om met de nieuwste tools de juiste kandidaten en de juiste werkgevers te matchen. Kennis is key, maar natuurlijk is er ook volop mogelijkheid om te connecten met jouw collega-recruiters. Iedereen uit de recruitment branche is aanwezig!

Schrijf je nu in voor Emerce Recruitment

Als relatie van Recruiter University en lezer van Recruiting Roundtable kun je nu met €100,- korting naar Emerce Recruitment. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 106 posts and counting. See all posts by Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.