Recruiter University: Aanbod 2019

De trainers van Recruiter University zijn tevens recruiter. Deze recruitmenttrainingen en incompany workshops richten zich dan ook vooral op de dagelijkse praktijk: een praktijk die steeds meer specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden vraagt van recruiters en HRM-afdelingen.

Mede daarom bieden zij een breed en divers aanbod van workshops en trainingen die stuk voor stuk de laatste ontwikkelingen als uitgangspunt hebben. Alleen zo blijft u tenslotte uw concurrentie de baas…

Een overzicht van de opleidingen en incompany workshops staan vermeld op de website van Recruiter University.

Actueel aanbod individuele inschrijving en incompany trainingen

In chronologische volgorde van de eerste mogelijkheid om de training te volgen

Recruiter Opleiding (leergang 2-5 dagen)

Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin u in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

Meerdere startdata, modules en locaties!

Masterclass ICT Recruitment

Deze geliefde training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk van Technisch / ICT Recruitment. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Den Haag
9 april 2019

Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie is van belang in het positief beïnvloeden van het werkgeversmerk. Deze training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk. Van strategie tot realisatie in 1 dag.

Amsterdam
16 april 2019

Masterclass Recruitment Marketing

Simpel, effectief, impactvol en briljante werving… Wie wil dat niet? Het zit ‘m vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van uw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. Deze training Recruitment Marketing biedt u de tools hiervoor.

Den Haag
18 april 2019

Masterclass Recruitment via LinkedIn

Leer wat elke Recruiter / HR manager moet weten over Recruitment via LinkedIn tijdens deze training van Jacco Valkenburg, auteur van 5 boeken over LinkedIn.

Den Haag
25 april 2019

Masterclass Vacatureteksten Schrijven

Deze succesvolle, praktijkgerichte training voorziet u van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om kandidaten met beter geschreven vacatureteksten te werven.

Den Haag
7 mei 2019

Masterclass Social Media Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Haal meer uit Social Media met minder moeite. Benut de vele nieuwe mogelijkheden van LinkedIn, Facebook en Twitter dankzij deze training.

Den Haag
9 mei 2019

Masterclass Referral Recruitment

Referral Recruitment, ofwel via-via werving, is aantoonbaar de beste bron van kwalitatief personeel. Leer hoe u de kracht van dat netwerk beter benut.

Den Haag
28 mei 2019

Masterclass Selectie van Personeel / Sollicitatiegesprekken Afnemen

Succesvol sollicitatiegesprekken afnemen is te leren. Deze essentiële, praktijkgerichte training voorziet u van de kennis en vaardigheden om kandidaten succesvoller te selecteren.

Den Haag
20 juni 2019

Expertclass LinkedIn Recruiter Professional (incompany)

Dure licenties als LinkedIn Recruiter Professional (of de Lite versie) bieden ongekende mogelijkheden. Maar dan moet u die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Met deze training zorgen we ervoor dat u alle kennis en tools heeft om LinkedIn succesvol voor uw organisatie te kunnen inzetten.

Presentatie Recruitment Trends & Ontwikkelingen (incompany)

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

Over Recruiter University

Al meer dan 12 jaar hét recruitmentopleidingsinstituut. We zijn geen universiteit… Maar we houden recruiters wel bij de les! We bieden u de kennis, ervaring en inspiratie om slimmer, efficienter en beter te kunnen werven. Ruim 5.000 HRM’ers en recruiters volgden bij ons inspirerende en interactieve trainingen, masterclasses en opleidingen.

Bekijk hier het complete opleidingsprogramma:

Sinds 2007 · Ruim 5.000 getraind · Lid NVP · Ook incompany · Met tevredenheidsgarantie

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.