E-Learning module voor organisaties: Laat LinkedIn voor je werken

Met trots presenteren Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg, in samenwerking met Schouten & Nelissen, de e-Learning module:

‘Laat LinkedIn voor je werken’

Met wereldwijd ruim 70 miljoen leden is LinkedIn het grootste online netwerk voor zakelijke professionals. Via LinkedIn kunnen uw medewerkers zich optimaal profileren als professional en hun netwerk uitbouwen, waardoor ze sneller en gemakkelijker kennis kunnen uitwisselen met relevante mensen. Kortom, op LinkedIn kunnen uw medewerkers laten zien wat ze in huis hebben!

Hoe kunnen uw medewerkers LinkedIn optimaal gebruiken?

Schouten & Nelissen heeft een speciale e-learning module ontwikkeld, waarin uw medewerkers binnen een uur leren om maximaal rendement uit LinkedIn te halen. Aan de hand van deze e-training bouwen ze een goed profiel, waardoor ze sneller en beter gevonden worden. Bovendien kunnen ze door de vele tips en trucs makkelijk en effectief netwerken.

Meer informatie over hoe u deze e-learning module bij uw organisatie kan inzetten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van de adviseurs bij Schouten & Nelissen of bekijk de demo:

  • Vraag adviesgesprek aan
  • Bekijk demo

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.