Creatieve vacature advertentie (10)

Wereldwijd zijn veel fraaie en creatieve recruitment advertenties te vinden. Ter inspiratie zal ik wekelijks een voorbeeld plaatsen op Recruiting Roundtable blog. De nadruk zal hier liggen op, nieuwe en oude, print advertenties of recruitment guerrilla acties in het buitenland.

TBWA Singapore: You could get promoted for dreaming

Klik 2x door om de afbeelding te vergroten
Klik 2x door om de afbeelding te vergroten

‘In most agencies you’d get fired dreaming about women’s knockers all day long. Around here you could get promoted for it.’

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Creatieve vacature advertentie (10)

 • 14/10/2009 om 16:22
  Permalink

  Ha jacco,
  wat een heerlijke/….rubriek heb je toch hier, en wat een mooie…tekst in die advertentie! Ik wil twee sterke punten even noemen….’impact’en ‘merk-waardigheid’. Als zusje van TBWA singapore is ARA trots op deze campagne natuurlijk!
  hartelijkste groet 🙂
  ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.