Experts

Op Recruiting Roundtable Nederland schrijven meerdere bloggers en vakgenoten die gepassioneerd zijn over het arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentvak.

Je bent van harte welkom om hier een bijdrage aan te leveren. Interesse? Neem eens contact op met Jacco Valkenburg. Hij is de stuwende kracht achter Recruiting Roundtable en fervent blogger.

Alex de Klerk

Ervaren manager in de HR-dienstverlening met een sterke passie voor alles wat er in en rondom de arbeidsmarkt gebeurt.

Britt Strörmann

HR Manager bij Masters in Finance. Na 5,5 jaar in de scheepvaart gewerkt te hebben, toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Masters in Finance draagt zij de verantwoordelijkheid voor de werving van financials op diverse niveaus en alle overige HR gerelateerde zaken.

Edwin Klomp

Dagelijks enthousiast en vol overgave actief met het selecteren, boeien, binden en (laten) groeien van mensen. Ruim 20 jaar ervaring en passie voor strategisch HRM beleid, assessments en executive search. Co-owner en adjunct directeur ASBR.

Erica van Ommen

Mede-eigenaar women-at-work. Gunt iedereen werkplezier. Heeft een eigen visie op de meerwaarde van een werving & selectie bureau. Spreekt liever over partnerbureaus. Trekt samen op in arbeidsvraagstukken, capaciteitsuitdagingen en employer branding.

Diederik van Dorth

Arbeidsmarkt-gedreven loopbaanprofessional en trainer, die mensen helpt bij het maken van de juiste loopbaankeuzes en personal branding. Heeft een duidelijke visie op tal van thema’s op het gebied van loopbaan en arbeidsmarkt, waar hij graag over blogt. Diederik is auteur van het boek ‘Carrièreswitchen doe je zo!’, een praktisch boek met veel tips om succesvol van baan te veranderen.

Jaap van den Broek

Jaap is een Recruitment enthousiast die zichheeft aangesloten bij de Bajoli groep. Daar vallen start- en scale-ups zoals Jobsrepublic, Get.Noticed, The Next Crowd onder die actief zijn op het snijvlak  van Recruitment en online marketing.

Joram Bartman

Joram Bartman beschikt over meer dan 10 jaar recruitment ervaring aan bureau- en aan corporate zijde. Hij beschikt over ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en het verzekeringswezen. Sinds 2010 is Joram actief als zelfstandig (interim) Recruiter.

Josée Blanken

Josée Blanken is na een 20-jarige loopbaan in de uitzendbranche in 2016 gestart als ondernemer met haar bedrijf Betrokkenheid Werkt. Zij werkt als (business)coach, trainer en spreker.

Kamal El Basri

Kamal El Basri heeft ervaring in de uitzendbranche, in de startups, binnen de grotere corporates en is hedendaags vol passie actief binnen de financiële detachering, bij Agium Finance & Control, in de rol als Recruitment Marketeer.

Lucas Koren

Lucas Koren is werkzaam als junior online marketeer bij YoungCapital. YoungCapital gelooft in de kracht van jonge mensen. Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

Tamara Rood

Tamara Rood is freelance Corporate Recruiter met ruim 7 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Met een enorme passie voor het vak, een kritische mening en een soms iets te grote mond, houdt ze zich graag bezig met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Haar artikelen lees je hier.

Tony de Bree

Tony de Bree heeft een ruime ervaring transformatie en verandermanagement in verschillende rollen bij corporates, startups, scale-ups en het MKB binnen en buiten de bancaire sector (1985-2011). In zijn nieuwste boek, ‘De scale-up blueprint’, een boek over integraal startup- en scale-up verandermanagement, nemen de verschillende HR-functies om succesvol te groeien en te schalen een belangrijke rol in.

Wim van den Nobelen

Recruiter Strictly People (IT, Finance, HR en Payroll), Sollicitatiecoach & Nobelist (in al mijn dienstverlening bepaalt de klant zelf de waarde).

Jacco Valkenburg

Oprichter van Recruit2 en een van Nederlands bekendste bloggers op gebied van recruitment, te weten ‘Recruiting Roundtable’. Hij is een onafhankelijk expert, trainer en auteur op het gebied van recruitment. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties succesvol bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces. Jacco is de auteur van het nieuwe succesvolle boek ‘Recruitment 3.0’ en co-auteur van de bestseller ‘Solliciteren via LinkedIn’.

Hij schreef al ruim 600 artikelen voor Recruiting Roundtable.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.