Vernieuwd aanbod aan recruitment-trainingen bij Recruiter University

De trainers van Recruiter University zijn tevens recruiter. Deze recruitmenttrainingen en incompany workshops richten zich dan ook vooral op de dagelijkse praktijk: een praktijk die steeds meer specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden vraagt van recruiters en HRM-afdelingen.

Mede daarom bieden zij een breed en divers aanbod van workshops en trainingen die stuk voor stuk de laatste ontwikkelingen als uitgangspunt hebben. Alleen zo blijft u tenslotte uw concurrentie de baas…

Een overzicht van de opleidingen en incompany workshops staan vermeld op de website van Recruiter University. Bekijk hier het complete opleidingsprogramma:

Actueel aanbod individuele inschrijving en incompany trainingen

Recruiter Opleiding (2 dagen)

Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin u in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

Presentatie Recruitment Trends & Ontwikkelingen (incompany)

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

Meer informatie? Bekijk het complete opleidingsprogramma

Sinds 2007 · Ruim 5.000 getraind · Lid NVP · Ook incompany · Met tevredenheidsgarantie

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 421 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *