Recruiter University: Aanbod najaar 2018

De trainers van Recruiter University zijn tevens recruiter. Deze recruitmenttrainingen en incompany workshops richten zich dan ook vooral op de dagelijkse praktijk: een praktijk die steeds meer specifieke kennis, technische know-how en praktische vaardigheden vraagt van recruiters en HRM-afdelingen.

Mede daarom bieden zij een breed en divers aanbod van workshops en trainingen die stuk voor stuk de laatste ontwikkelingen als uitgangspunt hebben. Alleen zo blijft u tenslotte uw concurrentie de baas…

Een overzicht van de opleidingen en incompany workshops staan vermeld op de website van Recruiter University.

Actueel aanbod individuele inschrijving en incompany trainingen

In chronologische volgorde van de eerste mogelijkheid om de training te volgen

Recruiter Opleiding (leergang van 2 of 3 dagen)

Leer om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin u in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

Meerdere startdata en locaties!

Masterclass Vacatureteksten Schrijven

Deze succesvolle, praktijkgerichte training voorziet u van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om kandidaten met beter geschreven vacatureteksten te werven.

Den Haag
4 oktober 2018

Masterclass Sollicitatiegesprekken Afnemen

Succesvol sollicitatiegesprekken afnemen is te leren. Deze essentiële, praktijkgerichte training voorziet u van de kennis en vaardigheden om kandidaten succesvoller te selecteren.

Den Haag
11 oktober 2018

Masterclass ICT Recruitment

Deze geliefde training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk van Technisch / ICT Recruitment. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Den Haag
17 oktober 2018

Masterclass Recruitment Marketing

Simpel, effectief, impactvol en briljante werving… Wie wil dat niet? Het zit ‘m vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van uw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. Deze training Recruitment Marketing biedt u de tools hiervoor.

Den Haag
25 oktober 2018

Masterclass Social Media Recruitment

Haal meer uit Social Media Recruitment met minder moeite. Benut de vele nieuwe mogelijkheden van LinkedIn, Facebook en Twitter dankzij deze training.

Den Haag
8 november 2018

Masterclass Recruitment via LinkedIn

Leer wat elke Recruiter / HR manager moet weten over Recruitment via LinkedIn tijdens deze training van Jacco Valkenburg, auteur van 5 boeken over LinkedIn.

Amersfoort
22 november 2018

Expertclass LinkedIn Recruiter Professional (incompany)

Dure licenties als LinkedIn Recruiter Professional (of de Lite versie) bieden ongekende mogelijkheden. Maar dan moet u die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Met deze training zorgen we ervoor dat u alle kennis en tools heeft om LinkedIn succesvol voor uw organisatie te kunnen inzetten.

Presentatie Recruitment Trends & Ontwikkelingen (incompany)

Kandidaten succesvoller werven en sneller selecteren dan de concurrentie kan écht! Maar dan moet u er wel voor zorgen dat uw organisatie meegaat met de laatste recruitment trends en die slim benutten. Tijdens deze presentatie krijgt u hiervoor veel ideeën, tools, inspiratie en tips.

Bekijk hier het complete opleidingsprogramma:

Sinds 2007 · Ruim 5.000 getraind · Lid NVP · Ook incompany · Met tevredenheidsgarantie

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 422 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.