Future of Recruitment – Emerce Recruitment 5 april 2018 Amsterdam

Boek met 100 EURO korting! Emerce Recruitment zorgt voor jouw update rondom online recruitment en geeft je de mogelijkheid om te meeten met je netwerk.

Emerce Recruitment is het jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR. Met de toename van nieuwe digitale mogelijkheden, online wervingstools, meetinstrumenten, social media, jobboards en referral recruitment nemen de mogelijkheden als maar toe. Maar kun je daarmee ook de juiste kandidaat vinden?

Frontrunners als Japke-d Bouma (NRC), David Beckett (Pitch coach), Anouk Kon (Indeed) en Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouworkest) gaan in op actuele recruitment topics als: creative sourcing, interim recruitment, tooling, pitch coaching en intercultureel recruitment. Laat je inspireren tijdens de sessies, talks, debatten, workshops en demo’s!

Emerce Recruitment zorgt voor jouw update rondom online recruitment en geeft je de mogelijkheid om te meeten met je netwerk.

Speciale korting 100 EUR!

Recruiting Roundtable Nederland lezers en vrienden van Recruit2 profiteren van €100,- korting om tickets via deze link. Kijk voor tickets en meer informatie op www.emerce.nl/erecruitment

Voor wie?

Emerce Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. Voor recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en overige HR- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals, werkzaam bij de grotere bedrijven in Nederland, werving en selectiebureaus, jobportals en media-exploitanten.

Locatie

Pakhuis de Zwijger, authentiek voormalig koelpakhuis aan de Piet Heinkade in het Oostelijk havengebied te Amsterdam is dit jaar weer de thuisbasis voor Emerce Recruitment.

Over Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *