De ‘Mobiele Recruitment Award 2012’. Nomineer nu!

Voorheen ‘Beste mobiele sollicitatie-ervaring’ Met de vorige verkiezing hebben we voor het eerst in Nederland een aantal vooruitstrevende bedrijven gevonden die de concurrentie op recruitmentgebied een achterstand zette door een compleet goede sollicitatie-ervaring te bieden aan kandidaten. Dat kandidaten via een mobiel apparaat, zoals smartphone of iPad, op de vacaturesite […]

Award 'De beste mobiele sollicitatie-ervaring 2011'Voorheen ‘Beste mobiele sollicitatie-ervaring

Met de vorige verkiezing hebben we voor het eerst in Nederland een aantal vooruitstrevende bedrijven gevonden die de concurrentie op recruitmentgebied een achterstand zette door een compleet goede sollicitatie-ervaring te bieden aan kandidaten. Dat kandidaten via een mobiel apparaat, zoals smartphone of iPad, op de vacaturesite van je organisatie terecht komen is geen theoretische kleine kans meer want veel websites zien al 20% van al het internetverkeer via een mobiel apparaat lopen en sociale netwerken als Facebook of Twitter worden massaal, 50% to 60%, benaderd via een smartphone browser of app.

En als je tot de 93% van de recruiters hoort die social media inzet voor arbeidsmarktcommunicatie en het adverteren van vacatures dan is de vraag ook niet óf je er iets mee moet doen maar hoe.

De beste casus laten we dit jaar weer zien in de uitverkiezing van de ‘Mobiele Recruitment Award 2012’! Welke organisatie zet de kandidaat centraal, faciliteert mobiel solliciteren, en is de mobiele website of app een integraal onderdeel van een gedegen moderne recruitment strategie?

Wij zijn benieuwd. Wie gaat er in 2012 met de eer en de ‘Mobiele Recruitment Award 2012’ vandoor? Nomineer nu! We kunnen niet zonder je hulp om goede m-sites te identificeren dus laat het in een reactie hieronder weten of reageer naar Jacco Valkenburg (Twitter @JaccoV of Facebook http://www.facebook.com/jaccov).

De deadline is 19 november 2012!

Ter herinnering en als benchmark, vorig jaar vonden we drie uitstekende mobiele recruitment websites:

Dus ken jij een mobiele website of heb je die zelf geïmplementeerd (ja, jezelf nomineren mag) dan is hier de kans om dat te delen met de rest van Nederland en België!

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

5 Comments

  1. Ha Jacco, leuk dat je dit weer oppakt. Ik kan eigenlijk niet anders dan ons eigen product van werkenbijdeloitte.nl nomineren, dat begrijp je. Maar ik wil toch even serieus kijken naar de rest. Echter kan ik van Compagnon en USG de mobiele sites niet vinden (ligt aan mij waarschijnlijk). Zou je zo vriendelijk willen zijn, de links hier te delen zodat we die ook kunnen beoordelen?

  2. Het gaat goed met de aanmeldingen! Natuurlijk doen de genomineerden van vorig jaar weer mee (USG Capacity, Compagnon en Deloitte) maar ook de volgende organisaties hebben hard gewerkt aan een uitstekende ervaring; Accenture, ASR, SalesProfs, AFAS.

    Wie mag niet ontbreken op deze lijst?

  3. NIEUWS UPDATE: In verband met het congres 123 Mobile Day op 12/12/12, waarvan we Founding Father zijn, is de deadline verlengd tot 19 november en zullen we de prijs tijdens dit fantastische event uitreiken! Meer informatie over dit event volgt nog.

Trackbacks / Pings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *