Welke technologie bestaat niet meer over 6 jaar? Veel, heel veel…

Er is weer een nieuwe video-presentatie in de serie Socialnomics over wat digitale technologie de komende zes jaar gaat vervangen. Van chequeboekjes, horloges, boeken, instructie-boekjes, autosleutels, wenskaartjes, creditcards, routekaarten, alarmklokken, training, DVD’s, televisie-uitzendingen, Curriculum Vitae’s, elektronica winkels, saaie vliegtuigen, tolpoorten, benzinestations tot privacy. Leiders zullen ook worden vervangen door nieuwe digitale Leiders. Geen idee wat dat laatste betekent maar daar gaat het nieuwe boek over van de maker van deze video (@equalman).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nwwq3l39lqk[/youtube]

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *