Een creatief amerikaans CV (33.0)

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals deze beknopte, typisch amerikaanse, versie van David Young uit Portland, USA: Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie […]

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals deze beknopte, typisch amerikaanse, versie van David Young uit Portland, USA:

Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *