Zombiewipkippen tijdens het Career Event

Organisaties die de effectiviteit van hun wervingsinspanningen meten weten dat een carrièrebeurs geen donder oplevert. Gelukkig voor deze organisatoren meet vrijwel geen enkele recruitmentafdeling de wervingsinspanningen serieus en durft men er niet NIET heen te gaan omdat de concurrent er ook staat. Bovendien, als Corporate Recruiter wil je er na 230 dagen ook wel eens uit en wat is er dan genanter leuker dan wipkippen op het Career Event 2011…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=58bALeDcFac[/youtube]

Met dank aan Geenstijl TV

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *