Lector Social Media en Reputatiemanagement gezocht

Dus wat doe je? Je plaatst een advertentie in de Volkskrant van zaterdag 18 juni… Het is te hopen dat deze nieuwe lector zich niet enkel met onderzoek gaat bezig houden maar ook de NHL Hogeschool daadwerkelijk helpt met het effectief inzetten van Social Media en dat in praktijk brengt. […]

Dus wat doe je? Je plaatst een advertentie in de Volkskrant van zaterdag 18 juni…

Het is te hopen dat deze nieuwe lector zich niet enkel met onderzoek gaat bezig houden maar ook de NHL Hogeschool daadwerkelijk helpt met het effectief inzetten van Social Media en dat in praktijk brengt. Dan kan die persoon meteen aan de reputatie werken van een geldverspillend instituut. Maar ik heb er een hard hoofd in als deze persoon wordt geworven via de Volkskrant.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *