Overzicht Social Media in Nederland 2011 [INFOGRAPHIC]

Hier weer een informatieve infographic met betrekking tot de stand van zaken van sociale media in Nederland.

Facebook Nederland: 4.300.000 leden

Twitter: 400.000 leden

Hyves: 9.000.000 leden

YouTube: 8.900.000 bezoekers per maand

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>