Monsterboard.nl nu ook op je Android

In september 2010 verscheen de eerste versie van de Monsterboard iPhone App die onlangs werd opgevolgd door een versie speciaal ontwikkeld voor de iPad (de eerste Nederlandstalige Recruitment App). Vanaf dit weekend kunnen ook Android gebruikers altijd een nieuwe baan vinden, waar ze ook zijn.

Want de Monsterboard Android App bied de geregistreerde gebruiker:

  • Snel vacatures te vinden en de mogelijkheid om direct te solliciteren.
  • Eenvoudig je zoekopdrachten te bewaren en nieuwe vacatures te ontvangen direct in je mailbox.
  • Gemakkelijk op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, waar je ook bent.

Goede ontwikkeling want het Android platform zal het meest dominante besturingssysteem worden op mobiele telefoons dit jaar. Volgens een klein recent onderzoek (n=1000) onder Nederlandse smartphone-bezitters is dit mogelijk al het geval met maar liefst 34% van hen die een mobiele telefoon met een Android-besturingssysteem bezit. Dit tegenover 21% van de respondenten met een iPhone op iOs, 17% gebruikt WindowsMobile, 16% BlackBerry en 13% Symbian.

Volgende week lees je hier een review van een gebruiker. Via deze link kun je de gratis app installeren. Of scan het beeld hieronder met je Android toestel door gebruik te maken van een barcode scanning applicatie.

Monsterboard.nl Android app

Interesse in nog meer Android Recruitment Apps? Onze Android Apps kun je hier vinden en downloaden.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 626 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

2 gedachten over “Monsterboard.nl nu ook op je Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.