Foursquare in 2010: 3400% groei

Foursquare is een locatie-gebaseerd web- en mobiele applicatie die geregistreerde gebruikers de mogelijkheid biedt om vrienden te updaten over hun locatie (venue). Wanneer gebruikers inchecken op locaties, verdienen zij hiermee punten (en spel-element) en kunnen zij dit delen met hun sociale netwerk via Twitter, Facebook of een combinatie daarvan.

Foursquare heeft inmiddels 6 miljoen geregistreerde gebruikers en groeide afgelopen jaar met maar liefst 3400%. Omdat beelden meer zeggen dan woorden hierbij een infographic met enkele interessante feiten cijfers.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *