Een bijzonder creatief CV ontwerp 18.0

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Of moet ik zeggen er fraaie doedels op maken… In ieder geval, hier is het CV van Veon Watson, een Junior Art Director uit New York:

Klik op de afbeelding om deze te vergoten. Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *